Oduvijek ste ste htjeli pisati poeziju? Ne propustite ‘Blackout poetry’ radionicu

Ako ste oduvijek htjeli pisati poeziju, radionica ‘Blackout poetry’ pravi je način da se u tom okušate. Radionica pod vodstvom Maje Klarić održat će se u subotu s početkom u 10 sati na travi ispred Azimuta, odnosno unutra ukoliko vrijeme bude nepogodno.

Ovaj alternativni način stvaranja poezije iz već gotovih tekstova potiče pisanje i pomaže razvitku kreativnosti. Stihovi nastaju tako da se nasumično izaberu riječi u zadanom tekstu, a ostatak teksta se preboja ili oblikuje po želji. Slikopjesmama koje nastaju na radionici možete po završetku ukrasiti bilo koji prostor, a tehniku koja se vrlo lako savlada možete prakticirati kad god vam zatreba malo kreativnog oduška.

Radionica se odvija u sklopu programa Klub mladih ENTER u organizaciji Šibenske udruge mladih Š.U.M. Program se provodi treću godinu za redom u partnerstvu Grada i udruga mladih ŠUM i Mladi u EU, a financira ga Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

(Foto Ilustracija)

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.