OPET SOLO: Sedam izdajničkih znakova da si prekinula vezu

Tvoje ponašanje na društvenim mrežama ne laže. Naime, nakon prekida, muškarci obično ne objavljuju ništa. Žene sa slomljenim srcem, s druge strane, rade sve suprotno.

1. Profilna fotka
 Dosad ste uvijek bili ti i on, a sada su samo tvoji selfiji na slikama. Ako zainteresirani žele još neki dokaz da si ponovno solo, pogledat će ostale slike i postove. Ako si sve izbrisala, koji su se ticali bivšeg partnera, sve je jasno.
2. Slike s prijateljicama
 Nikada nisi toliko puno izlazila s prijateljicama niti se toliko uređivala, a svaki ludi izlazak mora biti zabilježen. Neka bivši vidi da ne sjediš doma uplakana.
3. Taylor Swift
Njezine pjesme odjednom su ti postale najbolje, jer tko je napisao više pjesama o prekidima od nje?
4. Dubokoumne izreke
Osim poveznica s pjesmama Taylor Swift, ono što si počela objavljivati su i mudre izreke, koje su ti prije išle na živce, kada bi ih objavljivali tvoji virtualni prijatelji. U njima se sada totalno pronalaziš.
5. Promjena izgleda
Počela si više paziti na svoj izgled, ali si promijenila i boju kose, skratila ju ili se ubacila u krpice koje si prije čuvala za posebne prigode.
6. Solo aktivnosti
Nekad si baš sve radila u paru, a sada to sve isto radiš sama, ali uz hashtagove poput “sama i sretna”.
Izvor: Index

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.