Osam taktika koje će ga natjerati da u vama vidi više od dobre frendice

Pažljivo birajte teme za razgovor. Izaberite teme za razgovor koje su malo više seksi, ali ne vulgarne. Ako uglavnom razgovarate o poslu ili dosadnim temama, pokušajte ubaciti teme o putovanjima ili stvarima koje radite u slobodno vrijeme i koje vas usrećuju.

Obratite pažnju na govor svog tijela. Dodirujte prstima ključnu kost ili usne. To su suptilni zavodnički pokreti koji pokazuju otvorenost i senzualnost predstavljajući vas kao seksualno biće.

Birajte izazovniju odjeću. Ubacite neki seksi komad odjeće u svoj odjevni stil. Nitko ne savjetuje da izbacite dekolte, ali gola ramena, uske traperice, svjetli ruž ili nešto drugo u čemu se osjećate seksi moglo bi pomoći da vas on konačno primijeti u drugačijem svjetlu.

Poradite na vlastitom samopouzdanju. Krenite vježbati, na primjer. Ne kako biste smršavjeli, ali kad počnete vježbati, jednostavno ćete zračiti drugačije i imati više samopouzdanja. Osjećat ćete se bolje i to će se vidjeti.

Pustite da se stvari razvijaju svojim tempom. Definitivno ne želite spavati s njim odmah da biste zadobili njegovu pozornost. Tako nešto može ugroziti pravu povezanost. Još jedno upozorenje – ne pričajte o dečkima s kojima se viđate niti ga nemojte ispitivati o djevojkama s kojima se on viđa. Možda će biti sretan da to može podijeliti s vama, ali to ne pomaže da vas vidi na romantičan ili seksi način.

Gledajte ga na pravi način. Komunicirajte očima. Kratak, direktan kontakt očima i onda skrenite pogled nakratko. Nemojte se bojati gledati ga izravno u oči. Također, podignuta obrva može biti jako seksi.

Slobodno izađite na dejt s nekim drugim. Ako ćete samo čekati da vas primijeti, možda se to nikad ne dogodi. Dogovorite spoj s nekim drugim jer ćete na taj način zračiti seksualnije i on će to primijetiti. Ali pripazite da ne petljate s njegovim frendovima jer vam se onda šanse smanjuju, piše Cosmopolitan.

Pokušajte ponekad biti nasamo s njim. Ako ste uvijek u grupi s kolegama na poslu ili s frendovima s kojima izlazite, on vas ne može dovoljno dobro upoznati. Dajte mu priliku za to, stvorite svoju priliku!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.