Osam znakova da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek

Ilustracija

Neke ljubavi prolaze, a neke su vječne. A kako možete znati hoće li vas izabranik vašeg srca voljeti vječno? Ovo je 8 znakova koji govore da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek.

  1. Želi provoditi vrijeme s vama… jaku puno vremena.

Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas što biste željeli raditi (vas dvoje skupa, naravno) to je očiti znak da mu puno značite. I da vas ne namjerava prestati voljeti.

2. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke.

Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao bez da prije o tome ne razgovara s vama. Želi da sudjelujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života.

3. Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao.

Muškarci se ne povjeravaju lako i ne bilo kome, pa ako s vama dijeli i svoje najskrivenije ‘tajne’, stvari koje nije rekao niti najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvijek.

4. Ne flertuje s drugim ženama.

Ako muškarac vidi samo vas i ne primjećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. I ako ne osjećate ni trunku sumnje da bi mogao flertovati s drugim ženama, ako vam vaš instinkt govori tako, znak je da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek.

5. Voli razgovarati s vama o budućnosti.

Muškarci i kada vole ženu znaju strahovati od razgovora o zajedničkoj budućnosti i braku. Ako vaš muškarac voli o tome razgovarati s vama, znači da će vas voljeti zauvijek. Ne mora ni biti 100 posto spreman na velike korake u vezi, ali je potpuno otvoren za razgovore o tim koracima.

  1. ‘Hvali’ se s vama.

Obožava vas ‘pokazivati’ svima koje poznaje. Njegova mama, najbolji prijatelj i poveći broj rođaka znaju jako puno o vama jer vas on ludo voli i želi da cijeli svijet to zna.

Cijeli članak pročitajte na Zadovoljna.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.