Osvojite romantično putovanje: Dalmare priprema romansu iz snova

Dalmare najavljuje prognozu koja će ugrijati sva srca od 1. do 13. veljače. U povodu Dana zaljubljenih probudite romantičara u sebi i osvojite putovanje iz snova u Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu.

Nakon niskih temperatura i snježnih pahulja, približava nam se Dan zaljubljenih, dan koji tradicionalno grije mnogobrojna srca i mami na romantične avanture. Jednu takvu priprema i šibenski shopping centar Dalmare koji želi iznenaditi sve – ne samo zaljubljene!

Tradicionalno u znaku crvene boje i srca, Dan zaljubljenih u Dalmare centru proteknut će u znaku nagradne igre namijenjene najkreativnijim romantičarima. Dovoljno je u tjednu od 1. do 13. veljače, kupiti željeni proizvod, sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon i napisati originalnu poruku voljenoj osobi te ubaciti u srce koje se nalazi na glavnom trgu u Dalmare centru.

Izoštrite i sluh jer Radio Ritam će svakodnevno čitati odabrane poruke, a 13. veljače ekipa iz Dalmare centra i Radio Ritma, odabrat će pobjednika ili pobjednicu koja je osvojila putovanje za dvoje. Vrijedi probuditi romantičara u sebi jer ove godine Dalmare nagrađuje natjecatelja s najvećim srcem romantičnim putovanjem u grad iz snova, Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu. Ne propustite postati glavna zvijezda svog romantičnog filma i zaljubljeno odlepršajte na set u najeminetnije europske destinacije.

Sve aktivnosti, kao i informacije o dobitnicima, moguće je pratiti u tjednu od 1. do 13. veljače 2016. na službenoj Facebook stranici Dalmare shopping centra.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.