Otac za ruku primio očuha i na vjenčanju kćeri sve rasplakao

Kada ju je angažirao još jedan par da fotografira njihovo vjenčanje, fotografkinja Delia Blackburn nije mogla ni sanjati kakve će prizore snimiti i da će najveće zvijezde vjenčanja postati otac i očuh mlade. Bez brige, nisu se potukli, dapače, napravili su nešto što je dirnnulo stotine tisuća ljudi diljem svijeta.

pir1

 

Njene fotografije s vjenčanja Brittany Peck podijelilo je više od 400 tisuća ljudi, a ‘lajkalo’ ih gotovo milijun. Fotografkinja je uz fotografije objasnila i što se to točno dogodilo.

– Nabavite maramice, trebat ćete ih kad ćete gledati ove fotografije. Otac mlade, Todd Bachman, doveo ju je do točke s koje ju je trebao odvesti pred svećenika. Odjednom je prekinuo ceremoniju i dok su uzvanici bili potpuno zbunjeni otišao je do očuha svoje kćeri. Ispružio je ruku i svoju šaku stavio u šaku očuha. Odveo ga je do Brittany i tako su ju zajedno odveli pred svećenika, napisala je Delia Blackburn.

pir

– Nitko od uzvanika nije mogao suspregnuti suze, pa čak ni ja. Obitelji će nam biti onakve kakvima ih učinimo. Podredite ih svojoj djeci, a ne svom egu. Čestitam Toddu što je svojoj kćeri pokazao što je to prava ljubav, zaključila je.

pir2

izvor:24sata

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.