‘Otkazno pismo’ koje roditelji masovno dijele po društvenim mrežama

Yuma Hasegawa zauvijek će pamtiti iznenađenje koje su mu roditelji priuštili za 20. rođendan. Naime, odlučili su mu pokloniti ‘otkaz’ na mjesto njegovih odgajatelja. Naravno, radilo se o šali koju je glavni akter podijelio na Facebooku, a sada se taj tekst masovno dijeli po društvenim mrežama.

‘Sretan 20. rođendan!

Obavijest o isteku usluga odgoja djece.

Dana 4. listopada 2015. godine tvoj otac, Yoshikazu Hasegawa, i majka, Chiaki Hasegawa, obavili su dužnost odgoja svog djeteta.

Molimo te da u nastavku svog života postaneš pristojan i odgovoran član društva, poput tvojih roditelja. Ako nastaviš živjeti u kući obitelji Hasegawa, molimo te da doprinosiš mjesečnom uplatom od 20.000 jena (1.100 kuna) za stanarinu, režije i troškove prehrane. Ukoliko zatražiš pozajmicu od svojih roditelja, bit će ti zaračunate kamate.

Što moraš znati sa navršenih 20. godina:

1.Sada možeš kupovati alkohol i cigarete. Nemoj voziti dok si pod utjecajem alkohola.

2.Ako počiniš zločin, tvoje lice i ime biti će prikazano na televiziji i u novinama. Imat ćeš trajni policijski dosje.

3.Možeš se oženiti bez pristanka svojih roditelja. Međutim, oni možda neće emotivno prihvatiti tvoju ženu kao svoju snahu ako prije vjenčanja o svemu ne porazgovaraš s njima. 

4.Odgovorno razmišljaj o svojoj budućnosti i od novca koji zaradiš odvoji adekvatnu svotu za štednju.

Uživaj u životu odrasle osobe.’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.