Ova tri horoskopska znaka očekuje najljepša romantična bajka do kraja rujna

Ilustracija

Ovan

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tijekom rujna 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti.

Kroz kuću ljubavi Ovna prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt s Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuti će se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vrijeme da pristupite nekome tko vam se sviđa i da kažete što osjećate. Ako započinjete novu vezu s osobom koja vas je privukla i vjerujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namjerama koje imate, piše portal Atma

Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. rujna, a to je kuća osjećaja i intimnosti. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli bi osjetiti snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali s druge strane, potreba za slobodom bit će jača.

Sredinom rujna imat ćete dojam da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, ponajprije zbog ljubomore, posesivnosti, nepovjerenja i želje za dominacijom.

Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22. rujna, uz pratnju Sunca, 23. rujna, što znači da će se situacija stabilizirati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, te opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imat ćete sreće u ˝lovu˝.

Djevica

Merkur, vladar Djevice, nalazi se u Djevici između 6. i 22. rujna, a Sunce osvjetljava vaš znak do 23. rujna 2018. godine. Lakše ćete se naći u centru pažnje, prebroditi ukočenost ili sramežljivost i uživat ćete u aktivnijem i uzbudljivijem ljubavnom životu. Lakše ćete izražavati ono što osjećate i što želite, puno lakše nego inače.

Saturn, planeta koja vlada ljubavnim životom Djevice, krenula je direktnim hodom 6. rujna kroz kuću ljubavi Djevice. Veliki trigon u zemljanim znakovima koji prave Saturn, Uran, Sunce i Merkur, Djevicama daje veću emotivnu stabilnost, ali i želju da se dokažu i pokažu, na praktičan način.

Ako niste u vezi, pravo je vrijeme da napravite prvi korak, da pokrenete razgovor s osobom koja vam se sviđa ili da priznate ono što osjećate prema osobi s kojom se viđate neko vrijeme.

Veliki trigon pomaže i pri razrješavanju ljubavnih situacija koje su se zakomplicirale od ožujka ili pri razjašnjavanju vlastitih osjećaja prema nekim ljudima. Teže teme i one koje su se izbjegavale sada se mogu razriješiti, jer ćete tijekom rujna imati dobru komunikaciju, pa očekujte puno tema i razgovora. S voljenom osobom možda ćete otići na duže putovanje.

Škorpion

Venera, planeta koja vlada vezama Škorpiona ulazi u Škorpiona 9. rujna 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Imate snažnu moć zavođenja i zato će vaš ljubavni život biti pun događaja. Iznenadna privlačnost, ljubav na prvi pogled i snažna strast prave su riječi koje opisuju doživljaje koje ćete imati.

Na početku ćete željeti napraviti sve za osobu koja vas fascinira, ali tada će se vratiti potreba za slobodom i kontrolom nad stvarima (kao i obično). To može donijeti sukobe, krize i ucjene.

Merkur, vladar kuće intimnosti Škorpiona, između 6. i 22. rujna nalazi se u kući društvenih grupa i prijatelja Škorpiona, zajedno sa Suncem, koje se u toj kući nalazi do 23. rujna.

Ako niste u vezi, imate dobre izglede da upoznate atraktivnu osobu kroz krug prijatelja ili aktivniji društveni život. Može se dogoditi i da vam osoba koju smatrate prijateljem/prijateljicom pokaže interes i snažne emocije.

Škorpioni koji su u dužoj vezi tražit će više slobode kretanja, pa mogu izazvati posesivnost i sumnje kod voljene osobe. Razgovarajte s voljenom osobom i saslušajte što vam govori, jer zajedno možete naći rješenja u ovom emotivno kompliciranom periodu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.