Ova tri horoskopska znaka su najveći mamini sinčići

Neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od mamine suknje. Mamini sinčići, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako… A ova tri znaka zvjezdano su ugroženi:

Rak

Osjećajni rakovi trebaju snažno rame svoje mame kako bi mogli plakati o svemu i svačemu. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života te redovito maratonski telefonira s majkom. Kad hodaš s takvim dečkom, moraš biti svjesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez!

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju si ništa dokazati od bilo koga. Ali, postoji jedna iznimka – njihova mama. Ona će uvijek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad je odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim područjima. Kako bi bila u tijeku, on se s njom nalazi najmanje jednom tjedno na kolačima i kavi.

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole razmišljati o ozbiljnim stvarima. Zašto i bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvijek obrate svojoj mami. On joj čak ponekad nosi rublje da mu opere i da mu nešto fino skuha. On voli (i treba!) svoju mamu za sve i sva. Bez nje bi život bio puuuno zamorniji, piše portal miss7

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.