Horoskop

Ova tri znaka očekuje izazovan period u vladavini Djevice

Lav je dijete u duši, ali Djevice ne vole igrice, rizik i previše zabave. Dok smo tijekom perioda Lava maštali i ispunjavali svojoj duši najljepše želje, u periodu Djevice očekuje nas samokritičnost i razmatranje neophodnih promjena.

Mnoge će mučiti perfekcionizam i želja za što boljom organizacijom. Uspostavit ćete svakodnevne rutine i rituale i poslije turbulentnog i nestabilnog Lava, ulazite u period monotonije i strogog planiranja, piše portal Atma.

Evo koji će znakovi Zodijaka imati najviše izazova tijekom vladavine Djevice:

Blizanci – Rad, red i disciplina

Postajete samokritični i više nego što je poželjno. Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizira obitelj i dom pa ćete se u narednom periodu izolirati i provoditi vrijeme samo s bliskim ljudima.

Plašite se kako će drugi reagirati na vaše odluke, situacije i ponašanje. Bez obzira na sve, važno je da ostanete svoji.

Vaga – Skeptične i pesimistične

Tijekom vladavine Djevice Vage se trude da sve naprave savršeno, ali gube sigurnost u sebe i ne vjeruju u pozitivan ishod. Postajete previše kritički nastrojeni prema svojim odlukama i navikama.

Sunce se nalazi u vašoj 12. kući, odnosno kući karme i snova, a to znači da će biti pojačan osjećaj krivnje. Pokušajte se osloboditi stresa. Više se odmarajte!

Vodenjak – Problemi na sedmom nebu

Dragi Vodenjaci, ništa na ovom svijetu nije savršeno, a baš u tome se krije i ta vječna ljepota. Imat ćete osjećaj kako su drugi ljudi znatno uspješniji i bolji od vas. Sunce je u vašoj 8. kući, kući seksa, moći i transformacije.

To znači da ćete zbog nedostatka samopouzdanja izgubiti vjeru u sebe i iskrenu ljubav. Imat ćete rizičan odnos s partnerom, čak će i vaša veza biti na prekretnici. Ne očajavajte, već ograničite negativnost i otvorite dušu. Iskrenost se uvijek isplati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.