Ova tri znaka očekuje velika sreća u vladavini Škorpiona

Rak – najbolji period u godini

Slobodno izađite iz svoje školjke, dragi Rakovi. Kada se Sunce pridruži Merkuru i kada je Venera u znaku Škorpiona, dolazi do pozitivnih promjena u vašoj petoj kući koja se odnosi na kreativnost, romansu i autentičnost.

Napokon se osjećate svoji, potpuno posebni i vjerni sebi. Posljednji Mjesečev čvor u vašem znaku i sanjivi Neptun u vama bude potpuno jedinstvenu nadu. Ovo će biti vrlo moćan i sjajan mjesec za vas. Ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve i radite stvari koje vas čine potpuno sretnim.

Škorpion – slavlje, zabava i radost

Očekuju vas sjajni dani u ovom periodu. Moćni Pluton daje vam nevjerojatnu sposobnost komunikacije. Trenutnu snalažljivost i moć rasuđivanja trebate iskoristiti na polju karijere.

Sunce, Venera i Merkur imaju harmoničnu vezu s vašom petom kućom kreativnosti i devetom kućom koja oslikava kako sebe predstavljate u javnosti. Zasjat ćete u najboljem svjetlu, što će se pozitivno odraziti i na polje ljubavi i karijere, piše portal Atma.

 

Ribe – istina izlazi na vidjelo

Drage Ribe, gdje vidite sebe u narednih pet godina? Sada ćete napokon znati u kojem smjeru želite da se vaš život razvija. Imate unutrašnji kompas koji vas štiti od pogrešnih izbora.

Sunce, Merkur i Venera u kombinaciji sa Suncem i Merkurom utječe na vašu devetu kuću koja se odnosi na putovanja, edukaciju i nove šanse. Očekuje vas sreća i inspiracija, a pozitivne promjene naročito će se odraziti na polje karijere.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.