Do 23. kolovoza

Ova tri znaka očekuje vrlo izazovan period

Lav je vatreni znak Zodijaka i njegov period do 23. kolovoza najviše će odgovarati vatrenim znakovima, kao što su Ovan, Lav i Strijelac.

Element vatre je također kompatibilan s elementom zraka, pa će Blizanci, Vage i Vodenjaci biti spremni u sezoni Lava otpustiti sve negativno iz prošlosti i prepustiti se novim životnim avanturama.

Međutim, neće svim znakovima biti bajkovito tijekom vladavine Lava, jer će se zemljani znakovi suočiti s velikim teškoćama i izazovima.

Period Lava najviše nelagodnosti donijet će Djevicama, Bikovima i Jarcu.

Period Lava neće biti tako prijatan ukoliko se sami ne uspijete oduprijeti negativnom utjecaju planeta. Dok smo tijekom vladavine Raka učili kako “posložiti” emocije, pronaći prave riječi i uspostaviti bolje odnose s ljudima, tijekom Lava željet ćemo se više posvetiti sebi. Svako od nas će morati probuditi unutrašnje dijete i pronaći u sebi snagu kako bi se lavovski borio s preprekama.

Kako će period Lava utjecati na Djevicu, Bika i Jarca:

BIK – potrebno vam je utočište

U periodu Lava bit ćete nekako lošije raspoloženi i emocije će biti pomiješane. Svakodnevica vas iscrpljuje i umorili ste se od trke za uspjehom. Vrijeme je da napravite pauzu i posvetite se dragim ljudima. Sunce je u ovom periodu u vašoj četvrtoj kući, odnosno kući obitelji i doma. Uzmite nekoliko dana slobodno, uživajte u domu kao kada ste bili dijete, posvetite se obitelji i što više se odmarajte. Kada hladnoću, koja je u vama probudio užurban život, zamijenite toplinom doma, sve će biti ljepše i bolje.

DJEVICA – povratak u prošlost

Drage Djevice, dok se sve budi, avanture se pojačavaju i neprekidna je zabava svuda oko vas u periodu Lava, vi ćete biti strašno usporeni i umorni. To je zato što je vaš rođendan već iza ugla i zato što se Sunce nalazi u vašoj 12. kući, odnosno kući moćne karme. Sada je važno da otpustite teret s duše i razvežete čvorove prošlosti. Oprostite, zatražite oproštaj, ispravite greške, završite nedovršene poslove… Oslobađanjem ovih stega otvarate dušu za novi početak, piše portal Atma.

JARAC – velika transformacija

Ova godina bila je turbulentna i teška kada su u pitanju emocije za sve osobe rođene u znaku Jarca. S Plutonom, Saturnom i južnim Mjesečevim čvorom, Jarci su imali puno izazova i testova, ali na kraju njihovo je jako srce – usprkos preprekama – ojačalo. Također, u periodu Lava bit ćete zbunjeni. Sunce se nalazi u vašoj osmoj kući koja označava seks, transformaciju i intimne odnose. Željet ćete mnoge stvari promijeniti kod sebe, ali će vas progoniti strah od reakcija okruženja. Kada se oslobodite i započnete iskreno govoriti o temama koje se smatraju “tabu”, tek tada ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.