Ova tri znaka su najgori bračni partneri

Rak

Rakove je moguće smjestiti u dvije skupine – oni koji vole svoju kuću, ali su naoporni, cjepidlake i kritičari, i oni koji su pasivni, lijeni i nezainteresirani. Takvi se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg razloga koji će im na lak način pružiti stjecanje dobara ili položaja. Iako voli ženu i djecu, nikada ničim do kraja neće biti zadovoljan i uvijek će pronaći nešto što će u njemu izazvati kritiku ili žaljenje. Ipak, po pravilu su vjerni – naravno, samo ako su sve njihove želje kod kuće zadovoljene.

Škorpion

Jedini način na koji ćete s ovim znakom stvoriti bračnu harmoniju jest slijepo ga prateći u svim njegovim nastojanjima. Škorpioni ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole pokazati tko je muško u kući što ih često dovodi i do sklonosti nasilju. Ipak, obožava svoju ženu i djecu i uspješan je na poslu, što mu omogućava da se uspješno brine za svoju obitelj. U dubini su njegovi osjećaji za njih zaista plemeniti, iako ih nikad neće naučiti izraziti. Ako možete zadovoljiti sve njegove ogromne želje, u krevetu i izvan njega, mogli biste ostvariti uspješan brak.

Strijelac

Ovaj tip muškarca zahtjeva mudru i taktičnu ženu i to u većoj mjeri od drugih jer on će primijetiti njezine greške, nesavršenosti i mane. Njegov interes za svijet je ogroman – želi pomoći u sudjelovati u svemu što ga ponekad teško drži vezanog za brak i kuću. S ovim muškarcem nije teško živjeti, ali zbog njegovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo što ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, njegova će žena biti primorana proširiti svoje horizonte kako bi s njim bila na ravnoj nozi, piše cosmopolitan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.