Ova tri znaka upoznat će ljubav svog života do kraja godine

Ilustracija

Sljedeća dva mjeseca za neke znakove neće biti uopće zabavna – čeka ih puno posla, stresa i neispunjenih obećanja.

Međutim, ako spadate u neki od ova tri znaka, to vas uopće ne treba zabrinjavati, jer je pred vama period iz snova, posebno kad je ljubavni aspekt u pitanju.

Bik

Nakon nekoliko stresnih mjeseci, od sljedećeg tjedna ćete se konačno moći malo opustiti. Osjećat ćete se kao da ste ponovo prodisali, jer će se neke stvari konačno srediti. To znači da ćete neke ljude morati ostaviti u prošlosti, ali i sami ćete shvatiti da im je tu i mjesto. Srećom, ubrzo će naići netko tko će popuniti prazninu u vašem srcu.

Potrudite se da u studenom, a posebno u prosincu manje sjedite kod kuće, a više se krećete po zabavnim događajima, jer su vam zvijezde spremile posebno lijepo poznanstvo – samo šteta što se ta osoba neće sama od sebe stvoriti u vašoj sobi. Dakle, osmijeh na lice i spremite se za dobar provod.

Škorpion

Škorpionima generalno gode ovi jesenski i zimski mjeseci – rijetko kad pripadnici ovog znaka uživaju u ljetu. Za vas je miris zime, koji se polako počinje osjećati, sinonim za romantiku i baš u takvom raspoloženju ćete biti u idućem periodu i dugo nakon dočeka Nove godine.

Za pripadnike ovog znaka koji su sami, druga polovina prosinca donosi mnoštvo zanimljivih poznanstava – uglavnom preko posla. Među tim ljudima će se naći i jedna posebna osoba, a na vama je da odlučite hoće li to biti netko koga želite poljubiti za Novu godinu ili ne. Zvijezde kažu da bi trebali toj osobi pružiti šansu.

Djevica

O, mučene Djevice – znamo da vam je čitava ova godina bila kaotična, depresivna i na momente nepodnošljiva. Za neke od tih stvari ste sami krivi, ali ipak za većinu niste. Ne brinite, ovaj grozan period se polako privodi kraju. Vjerojatno ste već sredinom listopada osjetili poboljšanje i to će se nastaviti i u idućim mjesecima.

Zvijezde su vam tako poredane da donose predivna događanja na ljubavnom planu i potencijalnog partnera na duge staze. Samo je jako bitno da izađete iz te apatije u koju ste zapali jer ćete u suprotnom propustiti šansu života, piše portal atma.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.