Ova tri znaka Zodijaka očekuje rizičan period do 20. lipnja

Rak

Svemir zaista ima misteriozne načine da promijeni sudbinu, dragi Rakovi. U ovom periodu Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu 12. kuću karme, duhovnosti, rastanka i praštanja. Ova astrološka kuća upravlja vašim podsvjesnim dijelom uma. Moguće je da ćete se osjećati više umornima nego obično.

Venera je u retrogradnom hodu pa ćete ovoga puta morati razmisliti o svojim prethodnim odnosima i možda pronađete rješenje koje ste tražili. Otpuštanje prošlosti može biti vrlo pozitivna stvar, ali pitanje je – jeste li zaista spremni da nešto zauvijek ostavite iza sebe? Pronađite volju da oprostite sebi i ljudima koji su vas povrijedili. To će vam donijeti osjećaj olakšanja i uspjet ćete poboljšati osobnu karmu, piše portal Atma.

Škorpion

Ova retrogradna Venera otvara Pandorinu kutiju vašeg srca i sve tajne, slabosti i nedostatci dolaze do izražaja kako biste se s njima suočili. Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu uspavanu osmu kuću intimnosti, transformacije i partnerstva. Doživjet ćete brojne misli i intuitivna suočavanja u području intimnosti i ljubavi.

Neptun navedene tri planete izaziva kroz petu kuću romantike i strasti, što donosi pojačanje straha od gubitaka i razočaranja. Taj strah bit će toliko jak da će nadvladati i vaše želje. Ovo je trenutak kada se treba aktivirati – zato krenite putem pozitivne transformacije.

Ribe

Kada se osvrnete na svoje djetinjstvo, sjećate li se kako su članovi vaše obitelji komunicirali s vama? Što je s vašim osjećajem sigurnosti? Oklijevate li zapitati sebe što najviše želite? Tijekom vladavine Blizanaca aktivirat će se vaša četvrta kuća obitelji i unutrašnjeg bića.

Retrogradna Venera suočava vas s negativnim odnosima u obitelji i potiče da se suočite s pogrešnim postupcima. Sada je prilika da uspostavite prijeko potrebne granice. Otvorite svoje srce i dozvolite mu da ozdravi.

o!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.