Ovog tjedna u Makari clubu zabavite se u salsu, karaoke i koncerte

Makari club je za dane koji su pred nama pripremio bogat program iz kojeg će svatko moći izabrati nešto za sebe.

Večeras, 11. ožujka, na repertoaru je Salsa Night. Sredina tjedna u Makari clubu rezervirana je za latino ritmove, te susrete plesnih škola, njihovih polaznika i zaljubljenika u pokret. Dobrodošli su svi koji uživaju Banj na kubanski način. Početak programa predviđen je za 21:00 sat, a ulaz je slobodan.

karaoke

U četvrtak, 12. ožujka, pozornica je namijenjena hrabrim studentima. Naime, u sklopu student partyja organiziraju se karaoke. Zgodna pjevačica Ivana Orlić zagrijat će atmosferu, a potom mikrofon prepustiti svima vama. U drugom dijelu večeri pratit će vas DJ Mika, stoga ne propustite ovotjedni studentski tulum na Banju. Početak programa predviđen je za 22:00 sata, a ulaz je slobodan.

Kost i koža

U petak, 13. ožujka u Makariju svira Kost i koža, šibenski  pop-rock sastav, miljenici lokalne publike. U svom specifičnom stilu, uz poznate glazbene hitove,  zabavljat će vas ovog petka u Makari clubu. Početak programa predviđen je za 22:00 sata, a ulaz je slobodan.

ivana Hit bend

Ivana Orlić, Branko Lović i Marsell Benzon kriju se iza imena Hit Band i trio su bez premca na splitskom i zadarskom području kad je zabavna glazba u pitanju, a u Makariju će vas zabavljati u subotu, 14. ožujka.  Pjevačica Ivana plijeni pažnju atraktivnim izgledom, te još boljim glazbenim izvedbama. Repertoar najboljih zabavnih hitova već je spreman za goste Makari cluba! Početak programa predviđen je za 22:00 sata, a ulaz je slobodan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.