Pet osobina zbog kojih će vas ostaviti svaki muškarac

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod žena, no znate li da postoje i one koje toliko ne mogu podnijeti da bi vas mogli ostaviti zbog njih? Otkrili smo kojih 5 stvari  ih najviše odbija i kakve ne biste trebale biti želite li zadržati svog partnera kraj sebe. Ili upoznati ljubav svog života…

1. Opsjednutost karijerom

Ovdje nije riječ o ženama koje žele biti odlične u onome što radi. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovdje mislimo na žene koje su opsjednute svojim poslom, prevelike su radoholičarke, nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz ureda, a jedino što im je bitno je položaj u kompaniji, piše cosmopolitan.

2. Zloba

Baš nitko ne voli zlonamjerna bića. Muškarci žele da njihove ljepše polovice budu jednostavne i drage. Vaša ljepota će ga privući, no  budete li zle prema ljudima oko sebe, postat ćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

3. Neprestana priča

Kao što žene vole pričati, vole i muškarci.  Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do riječi, počet će se osjećati kao da ga gušite. Osim toga, doživljavat će vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

4. Negativnost

Svatko voli imati pozitivnu osobu pokraj sebe. Ako se stalno žalite na nešto mislit će da ste slabe, a i to će početi negativno djelovati na njega. Nitko ne želi biti sa ženom koja ga čini nesretnim, zar ne?

5. Pretjerana posesivnost

Vjerujemo da svaki muškarac želi biti voljen i da želi znati da se netko uvijek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posjedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svidjeti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.