Pet stvari koje nikad ne smijete odjenuti na vjenčanje

Ah, ljeto. Sezona mora, plaža, putovanja, piknika i….pozivnica za vjenčanja. Sigurno imate barem jedno vjenčanje u narednim mjesecima i prema tome već planirate što ćete odjenuti. Kako bismo vas spriječili od katastrofe, donosimo 5 osnovnih stvari koje nikada ni u jednom slučaju ne trebate obući na vjenčanje!

1. BIJELU HALJINU

Znate da uvijek postoji jedna žena koja se pojavi u bijeloj haljini – i mladenka dobije mini živčani slom kad ju vidi. To ne znači da ne smijete obući ništa svijetlo, ali se držite pastelnih boja i sačuvajte onu čipkastu bijelu haljinu za promociju ili poslovni party.

2. NOVE CIPELE

Znamo, ovo vam je jedina šansa da se baš jako uredite. Ali zapamtite: hodat ćete od stola do stola i plesat ćete cijelu noć. Ako nikada niste nosili cipele, već zazivate probleme. Ili se pobrinite da ih nosite prije vjenčanja ili u startu odaberite ugodan par obuće.

3. NIŠTA PREKRATKO ILI PREOTVORENO

Čak i ako mislite da u nečemu izgledate dobro i sviđa vam se što vidite u ogledalu – pazite da komad nije pre otvoren ili pre kratak. Vjenčanje je elegantan i svečan event, a ne mjesto gdje će gosti gledati u vaš dekolte pola večeri.

4. SVE ŠTO JE IZVAN DRESS KODA

Uvijek provjerite s mladencima postoji li određeni dress code. Neka vjenčanja su ležernija od drugih. U tom slučaju možete se prilagoditi njihovim zahtjevima. U svakom slučaju, s maxi haljinom ili elegantnim hlačama nikad nećete pogriješiti!

5. NAKIT KOJI ZVECKA

U crkvi je tiho. A vaše narukvice će nadglasati zavjete. Razmislite malo o tome – ne želite da se na nečijoj snimci vjenčanja čuju samo zveckanje vaših narukvica. Radije odaberite statement naušnice, piše portal zadovoljna

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.