Pet znakova Zodijaka koje čeka nevjerojatna ljubav do kraja travnja

Lav

Travanj će biti romantičan mjesec, a neki Lavovi će imati uzbudljiv i strastven život. Većina Lavova će osjetiti potrebu za većom blizinom sa svojim partnerom i za otvorenu i dublju komunikaciju. Ovo je odličan trenutak za Lavove koji su u dugoj vezi ili u braku. Posljednjih dana u mjesecu, sa svojim partnerom ćete razgovarati o dugoročnim planovima.

Ako sada započnete vezu, možda ćete biti zavedeni od strane osobe koja vas samo želi iskoristiti, zato budite oprezni. Društveni život će biti zaista aktivan, tako da možete sresti prijatelje iz inozemstva, ali i nekoga tko će vam se svidjeti. Samo nemojte žuriti i uživajte u platonskoj vezi. Do kolovoza 2019. bilo bi dobro da razmotrite kako izražavate svoje osjećaje i u kojem pravcu želite razviti odnos.

Razmislite o vezi i riješite probleme i nesuglasice koje se skupljaju od studenog prošle godine. Možete razmotriti i staru ljubav, koja se vremenom pretvorila u prijateljstvo

Vaga

Mladi Mjesec 5. travnja/aprila pomogao vam je da poboljšate svoj odnos s voljenom osobom. Moguće je započeti novu fazu u zajedničkom životu. Neke Vage će shvatiti da odnos ili bračni život otežavaju napredovanje. Trebate raditi zajedno s partnerom na ostvarenju svojih ciljeva.

Neke Vage će se odlučiti za brak i preuzet će veću odgovornost. U drugoj polovini mjeseca bit će lakše osvojiti, zavesti i možda privući potencijalnog partnera. Ako niste u vezi, možda ćete upoznati osobu iz druge zemlje. Nakon 20. travnja/aprila očekujte veću strast.

 

Strijelac

Bilo da ste sami ili u braku, pred vama je sretan period ljubavi. Bit ćete stvarno željni zabave, a ljubavni život će biti stabilan. Raspoloženje za flertovanje i osvajanje će vam se vratiti. Ljubavni snovi će se ostvariti, kao i želja da budete u kontaktu s partnerom s kojim se možete povezati na svim razinama.

Moguće je da vas voljena osoba iznenadi romantičnom gestom i da vam pokloni više pažnje ili kaže da želi da formirate obitelj. Pa, postoji mogućnost braka.

Vodenjak

Ovog mjeseca očekujete spektakularan ljubavni život. Vodit ćete mudre razgovore i provokativno se ponašati sa potencijalnim partnerima. Samo nemojte pretjerati i izbjegavati agresiju kako ne bi stvarali neugodnosti. Pronađite bolji način komunikacije i budite otvoreni i prilagodljivi. Nemojte samo nametati svoje mišljenje.

Iznenadno upoznavanje i privlačnost koju osjećate može rezultirati novim odnosom u drugoj polovini mjeseca. Ako ste u braku, posvetit ćete se svom domu i obitelji. Potražit ćete pažnju osobe koju želite i treba vam blizina. Ako se ranije niste dogovorili, situacija će se konačno popraviti, piše portal Atma.

Škorpion

Romansa će prevladati i vi ćete biti zaista strastveni i željni avanture. Osoba koju volite primijetit će vašu naklonost i pažnju, a stariji parovi će se zaljubiti jedno u drugo. Vi ćete željeti podići svoju ljubav preko fizičke razine i vaš odnos će postati dublji.

Mnogi Škorpioni će početi vidjeti svoju seksualnost na potpuno nov način. Možda je sada vrijeme da razgovarate o osjetljivim temama koje su oštetile vašu vezu. Možda je sada vrijeme da kažete što ste izbjegli da biste dobili šansu za vezu.

Ako ste sami ili potajno zaljubljeni u nekoga, iskoristite povoljan položaj planeta do 20. travnja i pokušajte osvojiti željenu osobu. Nakon 20. travnja, Škorpioni koji razmišljaju o braku će raspravljati o ovoj temi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.