Pogledajte što su ovaj tjedan pripremili Fjaka i NoStress

Ovaj tjedan zabave neće nedostajati. NoStress Beach Bar i Fjaka započinju sa ljetnom shemom te već sutra, 24. lipnja, dovode klape Sv. Florijan i Sebenico uz posebnog gosta – Tedija Spalata.  Praznik dalmatinske pisme, kako kažu u najavi koncerta, a predviđeno vrijeme početka je u 22 sata . Cijena karte je 30 kuna.

florijan fjaka

Kraj tjedna je rezerviran za veliki koncert Teške industrije u petak, 26. lipnja, po cijeni od 30 kuna. Svi gosti koji stignu prije 22h imaju pravo na jednu kupljenu ulaznicu povesti još jednu osobu što bi značilo da najbrži mogu vidjeti koncert Teške Industrije za samo 15kn.

U subotu na svoje dolaze svi ljubitelji funka, soula i disca uz internacionalni band “Global Disco” .Skupina vrhunskih glazbenika počevši sa James Perri-em , jednim od pionira house scene u Chicagu , bivši član skupine Soul II Soul (’90 – ’92), suradnik Paul Oakenfold, David Guetta, Daft Punk i mnogih drugih vrhunskih glazbenika. Tu je i Manuel Lupen , jedan od najboljih hrvatskih udaraljkaša , zatim Ivo Prodan Prođo koji je jedan od najboljih hrvatskih clubskih saxofonista i na kraju poznati i priznati D.J. Luca Montecchi . U svakom slučaju ovaj događaj ne smijete propustiti . Cijena ulaznice je popularnih 20 kn , a početak je u 22 h .

global fjaka

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.