Poklanjamo vam zanosni roman ‘Uzgoj i njega trnovitih ruža’

Zanosni novi roman Margarete Dilloway predstavlja oštru, narogušenu junakinju koja nam jasno pokazuje što se događa kad se prepustimo riziku ljubavi i bujnosti života bez obzira na nemoguće okolnosti. Šibenski portal i Mozaik knjiga poklanja vam roman ‘Uzgoj i njega trnovitih ruža’, a kako biste ga osvojili šaljite nam svoje podatke (ime i prezime, adresu i kontakt broj) na email marketing@novi-tjednik.hr, a mi ćemo nagraditi najbrže od vas.

Uzgoj-i-njega-trnovitih-ruza-OMOT

Tridesetšestogodišnja Gal Garner živi ustaljenim životom bez uzbuđenja. Njezin posao profesorice biologije i njezina borba s prirođenom bubrežnom bolesti ne ostavalju prostora ni za što drugo – pokušava uskladiti život između srednje škole u kojoj predaje, bolnice i svojeg povučenog života prema vrlo striktnom rasporedu.

Gal se osjeća živom i poletnom jedino u svom vrtu. Tu ona eksperimentira s rijetkom vrstom Hulthemia ruža, koje brižljivo i pomno međusobno cijepi i oprašuje u nadi da će uspjeti stvoriti ružu spektakularne ljepote i zanosna mirisa. No, čak je i njezina strast usmjerena k jasnom cilju: Gal želi pobijediti na velikom nacionalnom takmičenju u kategoriji Kraljice sajma i svoju ružu zatim ponuditi tržištu. A onda se jednog dana pred njom pojavi nećakinja, tinejdžerica Riley, kći njezine sestre od koje se otuđila. Riley dolazi nenajavljena i poslije toga obje, i Gal i Riley, više nikada neće biti iste… Knjiga Uzgoj i njega trnovitih ruža, puna predivnih detalja o umijeću uzgoja ruža, u osnovi je svjedočanstvo o iskupljujućoj snazi ljubavi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.