Poliklinika Ercegović: Vrhunska oftalmološka usluga u Vodicama

Poliklinika dr. Ercegović u sklopu medicinskog centra u Vodicama nudi cijeli niz oftalmoloških usluga, od pregleda i dijagnostike, ambulantnih operacija oka, estetskih zahvata pa do kompletnih liječenja oka.

Koncept rada je baziran na dugogodišnjem iskustvu, velikom broju operacija i suradnji vrhunskih stručnjaka.

Pažljivi izbor opreme baziran na dugogodišnjem iskustvu za operaciju i dijagnostiku, prostorni uvijeti su ključni za uspjeh i tu smo postigli maksimum koji nadilazi dosadašnje standarde.

Estetski zahvati vjeđa i pripadajućeg područja su bazirani na dugogodišnjem iskustvu uspješnih zahvata. Rekonstrukcije vjeđa nakon operativnih zahvata i odstranjenja novotvorina (xanthelasme, karcinomi, itd.) su bazirani na velikom i uspješnom iskustvu operatera.

Aplikacija Botoxa i hyaluronskih refila su sastavni dio estetskih zahvata. Operacija mrene u vrhunskim uvijetima clean room tehnologije, najboljom opremom pod vodstvom poznatog operatera su jamstvo uspjeha. Operacije se izvode s jednokratnim setovima (prevencija infekta i inokulacijskih bolesti na najvišem nivou). Ugradbeni materijali su pažljivo birani i pripadaju vrhu svjetske produkcije.

ercegovic

Na raspolaganju su intraokularne leće – IOL, monofokalne, multifokalne i torične najrenomiranijih svjetskih firmi. Operater je dr. Ercegović, zahvat se izvodi u topičkoj anesteziji, dakle samo kapljice.

Dijagnostika i terapija je predvođena odličnim stručnjacima. Vidno polje – Octopus 900, ultrazvuk najnovije generacije, pahimetrija su dio pretraga vođeni od vrhunskih specijalista za glaukom.

Bolesti mrežnice, dijabetesa oka, neurooftalmološke bolesti vodi poznati klinički retinolog. Na raspolaganju je suvremeni laserski tretman bolesti mrežnice, aplikacija avastina.

Vaši problemi će biti pažljivo obrađeni i biti ćete upoznati sa mogućnostima i prognozom liječenja. Preporučam poziv na telefon 022/ 213 971 i 247 743.

SPONZORIRANI ČLANAK 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.