Poznate dame opet u Šibeniku. Doznajemo tko će još uz Kawasaki 3P i Kirila pjevati za Novu godinu

Zagrebački punk band Kawasaki 3P te makedonski glazbenik i kompozitor Kiril Džajkovski zabavljat će Šibenčane i njihove goste za Novu godinu, objavio je još prošli tjedan Šibenski portal. No, kako neslužbeno doznajemo, u gradskoj upravi pripremaju još jednu glazbenu poslasticu za najluđu noć u godini, a to je nastup novosadskog ženskog benda The Frajle.

Dakle, to je zasad tercet glazbenika koji bi trebao Krešimirov grad uvesti u 2019. godinu, a sudeći prema reakcijama Šibenčana, bit će to luda noć u gradu na više lokacija, od Đardina, do trga ispred Županije pa do Medulića…

Na takav način proslave dočeka Nove godine su se u Gradu odlučili jer je Poljana raskopana, a i sam prošlogodišnji nastup Elementala i Dubioze kolektiv se reklamirao kao oproštaj s tadašnjim izgledom glavnog gradskog trga.

U tijeku su pripreme i dogovori oko toga gdje će tko nastupiti, a priprema se i Adventura koja je prošle godine bila pun pogodak s nekoliko vrhunskih koncerata i odličnom posjećenošću.

Inače, The Frajle su već nekoliko puta nastupale u Šibeniku gdje uživaju veliku popularnost, a bile su i na tvrđavi sv. Mihovila. Na svojoj stranici reklamiraju se pod nazivom četiri dame – jedan show. Bend čine Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, a riječ je o četiri vokala popraćena s dvije gitare. Nastupi kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmjerenja, piše na službenom webu.

Šibenski portal doznaje: Evo tko će Šibenčane zabavljati za doček Nove godine

(Naslovna fotografija: Frajle.com)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.