Prava umjetnost: Na ovim fotkama skrivene su gole žene, možete li ih pronaći?

Nevjerojatne fotografije talentirane umjetnice Vilije Vitkute postale su hit na društvenim mrežama jer se na svakoj od njih nalazi gola žena stopljena s pozadinom.

Inspiracija za nastanak ovih fotki Viliji je bila ljepota prirode, a, kako kaže, nekada najprije satima slika po svojim modelima prije nego što ih smjesti u željeni kadar i fotografira.

Jedna od njenih fotki nastala je u norveškom Lofotenu, a gotovo je nemoguće vidjeti gdje se na njoj nalazi manekenka, piše index.

“Najprije pronalazim okoliš, a onda stvaram motive na svom modelu koji omogućuje da nestaju u prirodi”, opisala je 26-godišnja Vilija, koja potječe iz Stockholma.

 

“Slikanje po modelima zahtijeva da budem fokusirana, potrebno je puno truda da vidim pravu perspektivu i boje. Moram slikati jako brzo jer modeli ne mogu dugo stajati u istoj pozi, pogotovo kad je vani ružno vrijeme”, dodala je.

 

Dodala je da pokušava proširiti poruku da možemo biti jedno s prirodom, da možemo zaboraviti na vrijeme.

 

Foto: Vilija Vitkute

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.