Predbožićna idila u Dalmare centru

Posljednjih dana Dalmare centrom prevladava prava blagdanska atmosfera. Svi užurbano traže prikladne darove za svoje najmilije. Euforija je već pomalo zahvatila i one najtvrdokornije. Božić je pred vratima i sve već miriše na praznike i dobru zabavu!

Djed Božičnjak nagrađuje male slikare

Zadržimo pozitivne misli i najbolje želje u Dalmare centru i uživajmo svi zajedno u posljednjem vikendu Zimske bajke. Dolazi nam Djed Božičnjak koji donosi pregršt iznenađenja i darova. Bogati program započinje radionicom naših vrijednih, već dobro uigranih vilenjaka koji pozivaju svu dobru i vrijednu djecu da im se pridruže. Pokažite svoje likovno umijeće na radionici crtajući Djeda Božičnjaka. Svi će radovi biti izloženi na konopčiću kako bi Djedica mogao odabrati najbolje i nagraditi male slikare.

Božićna revija kućnih ljubimaca

Nadamo se da ste osmislili najoriginalniji „outfit“ vašem kućnom ljubimcu jer Božićna revija počinje u subotu, 20. prosinca, u 17 sati. Šaljite svoje prijave u inbox naše Facebook stranice i požurite jer vremena je sve manje, a dm i ZooCity nagrađuju one najbolje s vrijednim poklon bonovima!

U nedjelju, 21. prosinca proglašavamo i nagrađujemo cipelice pobjednice koje budu imale najviše „lajkova“ na našoj Facebook stranici. Još uvijek to može biti vaš omiljeni par, stoga nam i dalje šaljite fotografije te osvojite poklon bon trgovine Peko u iznosu od 300,00 kn!

Ne zaboravite sačuvati svoje račune i ubacivati ih u sandučiće s oznakom trgovina od kojih bi vas pokloni uistinu obradovali. Kako bi uzbuđenje bilo još veće, evo nekih koje nagrađuju: Konzum poklanja 4 poklon bona u iznosu od 500 kn, a većina drugih trgovina poklon bonove u iznosu od 200,00 kn.

Najpopularniji Snjegović opet je s vama!

U Dalmare centru još uvijek pada snijeg, a najpopularniji Snjegović ponovno je s vama! Svakako budite prisutni u nedjelju, 21.prosinca, u 16 sati kad će se u Dalmare centru proglašavati pobjednici svih nagradnih igara u kojima ste tijekom prethodna tri tjedna imali priliku sudjelovati. Također, tog istoga dana podijelit će se nagrade s dječje tombole koja se održala prvoga vikenda Zimske bajke, 6. i 7. prosinca. Imena sretnih dobitnika tombole su: M. Lubar, L. Gotovina, L. Morović, L. Polverosi, L. Papak, A. Maćukat, A. Vujić, J. Maćukat, N. Žgela, D. Ivić, L. Slamić, I. Gotovina, K. Gulin, L.Lubar, S. Žgela, M. Morović, L. Marić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.