Predsjednica oduševljena nakitom Sanje Kljajić: ‘Ponosna sam do neba, ovo je veliko priznanje za moj rad’

Šibenska kreativka Sanja Kljajić koja se krije iza nakita ‘Sanjak’ godinama je sinonim za osobu koja svojim radovima Šibenik činim šarenijim i ljepšim mjestom, a nedavno su njezin broševi pronašli put i do predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović. Sanja je predsjednici prilikom izmještaja Ureda u Šibensko-kninsku županiju poklonila dva unikatna broša, a Grabar-Kitarović je svestranoj umjetnici poslala i prigodnu zahvalu.

 

sanjak kolaz

– Učinilo  mi se da bi joj Sanjak broš na cvjetiće odgovarao zbog veselih boja, a po meni upravo to oslikava njezinu osobnost. Broš je u isto vrijeme veseo, a opet s dozom ozbiljnosti. Put do Predsjednice su pronašli spletom okolnosti i dragih ljudi koji su mi u tome pomogli.  Ne znam što bih rekla osim da sam ponosna do neba i da je ovo velika potvrda za moj rad jer sve što radim je od srca i s veseljem. Ponekad se u životu sve zvijezde poklope i otvore put do srca dragih ljudi- kazala nam je šibenska nevista koja je prije više od 25 godina rodnu Pulu zamijenila Šibenikom.

Naslovna fotografija: arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.