PREMIJERA ‘Nije vrijedno sine moj’: Klapa More udahnula novi život velikom glazbenom hitu

Klapa More je etablirana šibenska klapa koja 2019. godine slavi svoju 30. godišnjicu kontinuiranog djelovanja u istoj postavi. Klapa je prošla svoj put od a capella pjevanja do modernih zvukova i obrada.

Sudionica je gotovo svih eminentnih festivala u Hrvatskoj i šire. Njihovo koketiranje s obradama i ulaženje u festivalske i zabavne vode nije ih udaljilo od izvornosti klape, tako da na svojim koncertima podjednako njeguju izvorno klapski i popularno – zabavni izričaj u kojem se sami prate instrumentalno. Skladbi “Nije vrijedno sine moj”, novom singlu i spotu, udahnuli su upravo takav izričaj na klapski način. Autor teksta i glazbe je Dobrivoj Kanurski, aranžman je radio Elvis Stanić, a režiju spota potpisuje Matko Petrić.

Klapa se zahvaljuje autoru skladbe Dobrivoju Kanurskom što im je omogućio da pjesmu donesu u novom, klapskom ruhu, u obradi Elvisa Stanića. Spot je snimljen u muzeju grada Šibenika, u dijelu u kojem je trenutna postava 170.godišnjice Šibenske narodne glazbe, te se klapa zahvaljuje istima na lijepim kadrovima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.