Prijavite se na natjecanje i postanite najljepša mama Hrvatske

 Manifestacija Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu zaredom te se pozivaju zainteresirane majke da se prijave na regionalni izbor za najljepšu mamu.
Projekt koji je započeo 2016. godine pod vodstvom Maje Gnjidić za cilj ima pokazati ne samo ljepotu žene, već je promovirati kao stup i oslonac obitelji.

Humanitarni karakter ove manifestacije, u kojem su prošle godine uz organizatore i tvrtku Baloni Šibenik, sudjelovale i sve  šibenske  kandidatkinje s izbora za Najljepšu mamu 2016. i 2017.  sastojao se  u blagdanskom uređenju dječjeg odjela Opće bolnice Šibenik, predstavom mađioničara Kaspera te donacijom igračaka i slatkiša djeci. Potaknuti željom da nastave ovu suradnju, jer  kako kažu organizatori  – djeca su najveće blago svijeta,  u kolovozu  u Šibeniku će se  organizirati i četverosatna radionica s djecom iz Udruge Aurora, koja okuplja osobe oboljele od cerebralne paralize, dječje paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta.

Natjecanje između ostalog ima i druge ciljeve, a to su  promidžba turizma, krajolika, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom Food, art & wine.

Izbor za najljepšu mamu će se održati u tri regije i to:
12. svibnja u Osijeku u TC Portanova gdje je rok za prijavu do 1. svibnja,

26. svibnja u Splitu u Hotelu Park, gdje je rok za prijavu do 15. svibnja

te naposljetku u Zagorju prvom polovicom lipnja na što se zainteresirane mame mogu prijaviti do 27. svibnja.
Šest najbolje ocijenjenih iz svakog regionalnog izbora odlaze u finale koje će se održati u Šibeniku 1. rujna 2018.

Pravilnik natjecanja te službenu prijavu možete dobiti kontaktom na e-mail adresu: n.mama.hrvatske@gmail.com. Organizatori također pozivaju sve zainteresirane sponzore da se jave na već spomenutu e-mail adresu ili na broj telefon 091/618 5777.

 

FOTO/ VIDEO Šibenčanka Jelena Živković ponijela titulu najljepše mame Hrvatske

Na izboru za najljepšu mamu Hrvatske u Šibeniku lentom Miss mame u kategoriji od 23 do 39 godina slavila je 30-godišnja Šibenčanka Jelena Živković, majka dvoje djece zaposlena u ugostiteljstvu, dok je u kategoriji dijamant u dobi od 40 do 53 godina najljepšom proglašena Dijana Vitanović Martić, vlasnica fitness teretane iz Splita.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.