Provjerite kome će osam godina pogodovati Uranov ulazak u Bika

Ovog svibnja Uran mijenja znak. Poslije osam godina u Ovnu 15. svibnja ulazi u Bika i bitno mijenja frekvenciju. Nastupajućih osam godina planet više inteligencije i naglih promjena pogodovat će Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama, no nemojte se prerano veseliti, piše Tportal.

Zbog Uranovog vrlo sporog kretanja ekliptikom njegov će utjecaj uvijek zahvaćati samo mali dio pripadnika ovih znakova. Idućih mjeseci na meti će biti samo rođeni na njihovom početku – oko 23. kolovoza, 22. prosinca, 21. lipnja i 19. veljače.

Od ostalih važnijih planetarnih zbivanja, Merkur se prebacuje u Bika, Venera u Raka, a Mars u Vodenjaka. Kad u ponedjeljak 13. svibnja Merkur uđe u Bika, procesi mišljenja i odlučivanja postat će sporiji, ali i temeljitiji. Kad donesete odluku, tvrdoglavo ćete je nastojati provesti odbacujući naznake da ste možda u krivu.

Budući da smo usred vladavine Bika, u tom će se znaku odvijati živahna planetarna aktivnost. Tako će se ulazak Urana u Bika 15. svibnja podudariti s mladim Mjesecom u istom znaku. Bit će to povoljan dan za počinjanje novih poslova i projekata kao što su dijeta, vježbanje ili štednja.

Dan kasnije Marsov ulazak u Vodenjaka navest će vas da idućih mjesec i pol izražavate energiju na jedinstven i originalan način.

Cijeli tekst pročitajte na Tportalu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.