Provjerite zašto je Dental centar Dubravica vodeći centar implantologije i estetske stomatologije u regiji!

Dental centar Dubravica u Vodicama, pod vodstvom ravnatelja poliklinike mr. sc. Ivice Dubravice dr. med. dent., jedan je od vodećih dentalnih i implantoloških centara u regiji (član ugledne institucije Leading Implant Centers) te osnivač suvremenog Medicinskog centra u Vodicama, a odnedavno i dobitnik Nagrade i priznanja za doprinos u razvoju zdravstvenog turizma i poduzetništva na području Grada Vodica i Šibensko-kninske županije.

U suvremeno uređenim prostorima dental centra pod okriljem moderne arhitekture u ugodnom i vedrom ambijentu dobivate spoj vrhunskih stomatoloških usluga na jednom mjestu, od najjednostavnijih pa sve do implantoloških, oralno-kirurških i estetskih stomatoloških usluga zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsuvremenijoj tehnologiji.

VRHUNSKI STOMATOLOZI

dental centar 3

U Dental centru Dubravica se radi na kontinuiranom usavršavanju u zemlji i inozemstvu.

Implantološke i ostale operativne zahvate izvode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije oralne medicine u implantologiji pod vodstvom mr. sc. Ivice Dubravice, dr. med. dent. specijalista implantologije i jednog od vodećih dentalnih implantologa u regiji, s najvišim stupnjem edukacije (Expert für Implantologie pri DGZI – Deutsche Gesellschaft für Zahnärztliche Implantologie i Master of Oral Medicine in Implantology) te dugogodišnjim iskustvom dosadašnje uspješne ugradnje više od 12000 zubnih implantata.

NAJSUVREMENIJA DIJAGNOSTIČKA, LASER I CAD/CAM TEHNOLOGIJA

U izvođenju stomatoloških zahvata koriste se najsuvremenije dijagnostičke, terapijske i laser tehnologije te visokokvalitetni materijali prema najvišim svjetskim standardima. Za postavljanje pravilne dijagnoze i određivanje točnog plana terapije koriste se suvremeni dijagnostički uređaji: Ortopantomograf koji daje snimku kompletne čeljusti te CT 3D uređaj koji ima sposobnost prikazivanja nevjerojatne jasnoće slike neviđene u svijetu 3D slika uz minimalnu dozu zračenja.

Stomatološki zahvati se izvode brzo i pouzdano u sklopu osam suvremeno opremljenih ordinacija i novoj operacijskoj dvorani s najmodernijom “cleanroom tehnologijom”. Upravo zahvaljujući spomenutom konceptu tehnologije čistih prostora s apsolutno čistim zrakom u čistim sobama se na najsigurnijoj razini izvode operacije i radnje koje ne smiju doći u doticaj sa zagađivačima kao što su prašina, zračni mikrobi i čestice aerosola. Time je sigurnost tijekom izvođenja operativnih zahvata maksimalno povećana i mjesta za strah nema. Jedan od načina borbe sa nelagodom i strahom u Dental Centru Dubravica je sedacija ili opća anestezija, pa je bezbolnost na bazi anestezije osnova svih stomatoloških zahvata.

U usporedbi sa konvencionalnim metodama liječenja, pri izvođenju stomatoloških zahvata dosta se koristi terapija suvremenim laserom koja je nježnija, manje invazivna i bezbolnija (najčešće nema potrebe za anesteticima); liječenje traje kraće, a oporavak pacijenta je brži i ugodniji. Inače svakodnevno korišteni tip lasera pri radu koristi 2 valne duljine, što u praksi znači široki spektar primjene u svim područjima stomatologije.

U sastavu dental centra nalazi se i veliki zubotehnički laboratorij koji je opremljen suvremenom CAD/CAM i ostalom pratećom tehnologijom za obavljanje svih vrsta radova (fiksni, mobilni i protetski) u skladu sa željama pacijenta . U radu se koristi najnovija tehnologija i najkvalitetniji materijali renomiranih svjetskih proizvođača. Svaki dentalni tehničar je specijaliziran za izvođenje određene vrste radova, Dakle, bez obzira radi li se o zubnim implantatima, jednoj krunici ili kompletnoj sanaciji čeljusti, dobivate jednostavno savršenu uslugu.

PRIHVATLJIVE CIJENE I DUGOROČNA GARANCIJA

dental centar 4

Prihvatljive cijene i vrhunska stomatologija kod u Dental centru Dubravica su sasvim realan spoj! Dugotrajna garancija za izvršene usluge (doživotna na implantate i višegodišnja garancija na protetske radove) ujedno obvezuje da se pacijentima pruži trajna vrijednost uz najviši standard stomatološke dijagnostike i terapije, uz brojne pogodnosti plaćanja. Plaćanje se možete izvršiti u gotovini i karticama te obročno (6-12 rata ili uz korištenje potrošačkog kredita).

DODATNI POPUSTI

dental centar

U tijeku je još akcija od 20% popusta na implanto-protetske usluge (implantate i krunice). Donedavno je za facebook fanove bila aktualna akcija besplatnog pregleda i digitalnog OPG snimanja. Uskoro pripremamo nova iznenađenja za fanove. Na pregled i stomatološki zahvat se možete naručiti na telefon: 444 796 ili na info@dcd.hr. Više informacija o uslugama, novostima, pogodnostima i akcijama potražite na našoj službenoj web ili facebook stranici (www.dcd.hr ili www.facebook.com/DentalCentreDubravica). Očekujte brzu i pouzdanu uslugu, prihvatljive cijene, te u konačnici zdrav, lijep i zadovoljan osmijeh!

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.