Prva pobjeda Ivana Šarića u TLZP: Oduševio kao Grace Jones

Ivan Šarić u četvrtoj je epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato jednostavno oduševio i zaradio pobjedu kao Grace Jones.

‘Ovo je do sada najteža transformacija koju sam do sada imao. Mislio sam da će biti najlakša, ali kad sam dublje ušao u lik i vidio što sve zahtjeva – štikle, pogledi, cijeli tango, totalno je različita od mene, ali sviđa mi se način na koji razmišlja. Užasno je teška bila za pohvatati i šminka je zadovoljna, garderoba je zadovoljna i meni je to najbolje jer su oni zaslužni za 99% mog showa. Ja vidim neke stvari koje ljudi ne vide kao npr. da sam tri puta zamalo pao sa štikle i noge me bole, već dva dana hodam u tome, sve me boli’, objasnio je Šarić, no sve se to isplatilo.

Uskakanje u svilenu kožu crne pantere i minimalistički, ali veoma intrigantan nastup Ivana Šarića dobio je same pohvale žirija.

‘Ja obožavam tu pjesmu i stvarno sam beskrajno uživao. Jako je teško s tako minimalnim sredstvima napraviti takav show i tebi je uspjelo. Iskreno ti čestitam!’, poručio mu je Đuro, a s čestitkama mu se pridružila i Sandra: ‘U tom minimalizmu, u tom pogledu, pokretu – zaista svaka čast!’

Prema Ivanom odabiru Nova TV će donirati 10 tisuća kuna udruzi iz Belog Manastira – Baranjski leptirići.

Sljedeća epizoda donose nove uloge, pa ćemo tako vidjeti kako će se Luka Bulić snaći kao Severina, Ivan Šarić kao Elvis Presley, Saša Lozar kao Alice Cooper, a Maja Posavec kao Doris Dragović. Zanimljivo će svakako biti vidjeti transformaciju Dušana Bućana u Technotronic, Maje Šuput u Srebrna krila, Renate Sabljak u grupu Europe, te transformaciju Ivane Marić u Christinu Aguileru.

izvor.dnevnik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.