Rakovi će sjajno započeti rujan, dok će Škorpioni imati ljubavnih problema

Prvi tjedan rujna donosi kraj godišnjih i povratak gustog prometa. Saznajte što vas još čeka u tjednom horoskopu tportala

Ovnovi će imati dobar ljubavni tjedan, a i na poslu će pokazati pojačani interes za karijeru, kao i dobru volju svaki put kad treba priskočiti u pomoć kolegama.

Bikovima će za oko zapeti netko koga neće lako moći zavesti, no njihova tipična upornost ovaj bi put mogla uroditi plodom. Na poslu će biti kreativni i ostvarivat će dobre rezultate.

Blizanci će održavati platonsku vezu s nekime tko je možda zainteresiran i za nešto više. Ne bi se trebali zalijetati s velikim financijskim odlukama, već bi trebali pažljivo promisliti ako namjeravaju kupiti nekretninu ili nešto slično.

Rakovi će uživati u romantičnom periodu s partnerom, a na poslu će im sve ići kao po loju. Dobro organizirani Rakovi mogu ovaj tjedan očekivati ugodno financijsko iznenađenje.

Lavovi će biti ispunjeni strašću i romantičnim mislima o budućnosti. Na poslu bi im se mogao povećati broj obaveza.

Djevice će privući netko zauzet, pa bi trebale pripaziti što rade. Na poslu bi im se moglo dogoditi da gube previše vremena na nevažne sitnice.

Vage će upoznati nekoga tko će im se iznimno svidjeti. Na poslu im se neće biti lako usredotočiti na rad.

Škorpionima će nesporazumi stvoriti probleme u vezi. Točnost i preciznost mogli bi riješiti situaciju. Na poslu bi bilo najbolje da se posvete stvarima koje mogu obaviti sami jer neće dobro surađivati s ostalima.

Strijelce bi mogao iznenaditi neočekivani posjet ili putovanje. Ako ne pripaze na to kako se ponašaju, Strijelci bi na poslu mogli navući bijes kolega.

Jarci će u vezi stvarati probleme oko sitnica. Poslovne suradnje i poznanstva koja ostvare ovog tjedna mogli bi im biti važni u kasnijoj karijeri.

Vodenjaci će pokušati bježati od problema u vezi, no trebali bi partneru pokazati da razumiju ozbiljnost situacije. Moguće je kašnjenje plaće ili nečijeg vraćanja duga.

Ribe će se zbližiti s kolegom, što će biti osjetljiva situacija zbog radne okoline. To nimalo neće pomoći nagomilanim poslovnim zaostacima, pa nije loša ideja zatražiti pomoć u obavljanju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.