Recept za rusko pecivo zbog kojeg ćete jedva čekati slobodna jutra

Rusko pecivo sirniki je nešto između pogačice i palačinke – jednostavno za pripremu, izdašno i može se servirati i kao doručak, i kao desert.

Ljubitelji ruske gastronomije često kažu da im je ovo jedna od najdražih ruskih poslastica – i stvarno se brzo i jednostavno priprema! Glavni sastojak ovog jela je ruski svježi sir. Najbolji način da poslužite ovo jelo je ravno iz tave no ukusno je čak i nakon par dana stajanja u hladnjaku, piše Tvornica zdrave hrane.

Priprema:

  1. Razradite sir vilicom da bude kremast pa dodajte jaja i umiješajte ih vilicom.
  2. Zatim dodajte sol, šećer i brašno i miješajte ručno dok se ne sjedine svi sastojci.
  3. Samo stavite tijesto u posudu sa žlicom i pržite na niskoj temperaturi sve dok obje strane ne budu dobro zapečene.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.