Rodio se mali Šifo, Gordonu treće pa muško

Šibenčanin Gordon Schildenfeld (32) pet dana nakon rođendana dobio je sina i postao otac po treći put. Njegova djevojka, dvije godine mlađa Grkinja Christina rodila je svog prvijenca, Gordonovo treće dijete. Iz braka sa Šibenčankom Ivanom, Gordon već ima kćerkice Patriciju (9) i Leilu (5).

U vezi je s lijepom Grkinjom dvije godine, a upoznali su se u jednom restoranu u Ateni gdje je Christina radila, a Gordon bio čest gost. Christina se zbog Gordona preselila u Zagreb, a njegova djeca odlično su je prihvatila.

Gordon Schildenfeld prve nogometne korake učio je u rodnome Šibeniku. Za seniorsku momčad HNK Šibenika zaigrao je već sa 16 godina, kada ga je protiv Kamen Ingrada u igru nakratko stavio tadašnji trener Stanko Mršić. Do pravog izražaja došao je u sezoni 2005./06. u drugoj hrvatskoj ligi. Tada ga je, zajedno s Antom Rukavinom u prvu momčad stavio tadašnji trener Ivan Pudar. I jedan i drugi pomogli su Šibenčanima na putu do prve lige.

Nakon prve prvoligaške sezone za njegove su se usluge zanimali vodeća dva kluba lige, Hajduk i Dinamo. Popularno zvanom Šifi ugovor je istjecao 2007. godine, pa je na zimu mogao potpisati za bilo koga bez znanja kluba. Hajduk se, navodno, nije dovoljno potrudio privuči ga u svoje redove pa je želio otići prema Zagrebu, kamo ga je, prema nekim pričama, usmjeravao kapetan kluba Joso Bulat.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.