Romantična predviđanja: Ove horoskopske znakove očekuje ljubav

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bilo da želite naći ljubavnu vezu ili poboljšati postojeću, zapamtite što je rekao Sir Francis Bacon koji je 1632. napisao da “mudriji astrolozi vjeruju da nema fatalne neminovnosti u zvijezdama, već da one usmjeravaju, a ne određuju”.

Mi nikada ne trebamo zaboraviti da smo mi sami gospodari svoje vlastite sudbine.

Ovo je sjajna godina za pojedince koji vole druženje i traže “onu pravu osobu“.

Evo što zvijezde poručuju za vaš ljubavni život:

Ovan (20. ožujak – 19. travanj)

Konačno bi mogli susresti nekoga s kim bi mogli iskusiti nevjerojatnu kemiju. Ali nemojte žuriti ući u odnos, jer ćete imati mnogo ljubavnih prilika. Ako niste u braku, ovo bi mogla biti godina u kojoj ćete dobiti bračnu ponudu. Očekujte neku veliku promjenu u svom ljubavnom statusu.

Mogli bi doživjeti neočekivani obrat, pogotovo ako niste susreli nikoga zanimljivog ove protekle godine i želite pronaći odgovarajućeg bračnog partnera. Ili pozitivna promjena može biti to što ćete konačno izaći iz nesretne veze. Bilo kako bilo, možete očekivati da će se status vašeg ljubavnog života promijeniti.

Bik (20. Travanj – 20. svibanj)

Ove godine ljubavne prilike dolaze kroz posao. Možda ćete ostvariti ljubavnu vezu s dobavljačem ili čak kupcem. Također je moguće da ćete imati neke jedinstvene profesionalne odnose u ovoj godini. Potražite posebne prilike u kojima bi vam netko mogao biti mentor ili gdje bi vi mogli biti mentor nekome drugome.

Moguće je da vam se ukaže poslovna prilika u kojoj vlasnik želi naučiti svoj posao, a vi ga možete preuzeti jedan dan. Taj odnos se može pretvoriti u romansu, a zatim u ljubav.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo će biti jedna od najboljih godina za druženje i imat ćete puno mogućnosti da pronađete pravu osobu za vas. Zapravo, očekujte da ćete izlaziti s barem dvije ili tri osobe u isto vrijeme, sve dok ne zaključite s kojom od tih osoba osjećate najveću ljubavnu povezanost. Jedan od najboljih načina na koja ćete pronaći romansu su putovanja.

Na putovanju bi mogli upoznati osobu koja će vas zainteresirati ili ćete otkriti jeste li zaista usklađeni s postojećim partnerom. Jedan od velikih pitanja s kojim ćete se suočiti je možete li ili ne možete se skrasiti i biti vjerni jednom partneru (ili može li ona biti vjerna vama).

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo će biti intenzivna godina za vas i vaš odnos. Ali možda ćete konačno naći odnos koji će vas doista inspirirati usprkos tome što će biti možda zahtjevan. Kvaka je u tome što će taj odnos također doći s odgovornostima, morat ćete u njega ulagati više nego što ste inače navikli kako bi ga održali živim.

Kako godina bude napredovala, pritisci i dodatne odgovornosti će testirati vašu vjernost i predanost vezi. Nemojte ipak dopustiti sebi da se previše žrtvujete. Pobrinite se da postavite granice u svakoj novoj vezi. Ukoliko ste u dugoj vezi, postavite granice kako bi izbjegli situaciju u kojoj će vaš partner postati previše ovisan o vama (ili vi o njemu).

Lav (23. srpanj- 22. kolovoz)

Ova nova godina bit će za vas godina ljubavi i romantike u novim i starim odnosima. Vi ćete biti super atraktivni drugima i uživat ćete u velikoj društvenoj popularnosti. Najveća opasnost s kojom bi se mogli suočiti je da postanete previše fokusirani na sebe.

Pobrinite se da ne zanemarite potrebe svog partnera. Ako dopustite vašoj velikodušnoj, toploj prirodi da zasjaji – u ovoj godini ćete sagraditi odnos sa srodnom dušom za kojim ste čeznuli.

Jedan od načina na koji možete osjetiti veliku povezanost s partnerom je odlazak na zajednički romantičan odmor gdje možete dati svoje zavjete ili obnoviti one koje ste dali prije nekoliko godina. Komunicirajte, iskazujte svoje osjećaje i rješavajte probleme. Ako to učinite, postat ćete bliži nego ikad.

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan)

U ovoj godini ući ćete u intenzivan i posvećen odnos s osobom koja će na kraju imati sve kvalitete koje ste tražili. Konačno, ove godine, vaše čekanje će prestati. Vaša perfekcionistička priroda napokon će biti zadovoljena, jer ćete pronaći ljubavnika iz snova.

Ako budete manje kritični prema sebi i više vježbate samo-prihvaćanje, doživjet ćete ljubav dublje nego ikad prije.

No, taj odnos će donijeti sa sobom određena ograničenja, vaš budući partner možda neće moći zadržati posao ili će imati zdravstvenih problema, što će zahtijevati razumijevanje i podršku. Pobrinite se da otvoreno raspravite sva pitanja koja vas brinu, umjesto da ih gurate pod tepih, nadajući se da će nestati sami od sebe.

izvor:atma.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.