Romantična situacija u 2018.: Ovan i Djevica će se ‘smrtno’ zaljubiti, teškoće sustižu Bika

Ilustracija

Ovan

Ova će godina biti posljednja godina da imate nemaran pristup svojim romantičnim vezama. 2018. – ta će biti godina u kojoj ćete doista naučiti vrijednost prave veze s nekim na emocionalnoj razini.

Ova iduća godina konačno će biti vaš trenutak u kojem ćete zasjati, piše Relationship rules. Susrest ćete se s nekim u koga ćete se ozbiljno zaljubiti.

Bik

2018. – ta godina bit će teška godina za vas. Nećete nužno poduzimati velike korake vezano za vašu romantičnu situaciju. I dalje ćete biti tvrdoglavi i žudjet ćete za svojim prostorom, slobodom i neovisnošću.

Nećete se htjeti posvetiti nikome. Ali polako ćete naučiti mijenjati stvari. Počet ćete puštati sve više ljudi u svoj život, više nego ikada prije.

Blizanci

Otkrit ćete novu stranu ljubavi u idućoj godini – ljubav prema sebi. Iduće godine, napokon ćete biti shvatiti kako nema ništa loše u tome što ste sami, čak ćete uživati u tome. U prošlosti ste mrzili kad god niste bili okruženi ljudima.

No, 2018. -te, napokon ćete naučiti kako sebe voljeti na način koji će vas učiniti neovisnom i snažnom osobom.

Rak

Još uvijek ste poznati kao jedan od emocionalnijih znakova zodijaka. Poznato je da nosite teške emocionalne ozljede sa sobom poput prokletstva – osobito emocionalne rane uzrokovane neuspjelim odnosima.

No, 2018.- te godine konačno ćete steći snagu i hrabrost da otpustite svu tu nepotrebnu emocionalnu prtljagu. Konačno ćete moći istražiti nove odnose bez emocionalnih ograničenja prošlih odnosa.

Lav

Iznenađujuće, 2018. – ta će biti godina kada ćete početi otkrivati da u životu ima više od stalnog hranjenja svog ega. Razlog zbog kojeg su mnogi vaši prošli odnosi propali u prošlosti bila je vaša sebičnosti.

Ali sljedeće godine, konačno ćete moći postaviti temelje za neke potencijalne dugoročne odnose u budućnosti.

Djevica

Nikada se niste osjećali dostojnima ljubavi i zato je nikad niste pronašli. Vi držite nemoguće standarde za sebe i za ljude oko sebe.

No, 2018. – te ćete se zaljubiti u nekoga tko će se zaljubiti i u vas. Ovo je godina u kojoj ćete početi ostvarivati pravi kompromis.

Vaga

Postojeći odnosi  – bilo romantični ili platonski – procvjetati će se u nešto vrlo posebno i značajno u 2018..

Odnos koji imate s tom osobom bit će razlog zbog kojeg ćete učiniti neke vrlo značajne korake u području osobnog razvoja.

Škorpion

2018. – ta će biti godina kada ćete konačno započeti otvarati svoje srce ljubavnim mogućnostima.

Kao Škorpion, konačno ćete postaviti temelje unutar vašeg srca da biste se na kraju zaljubili i posvetili drugoj osobi.

Strijelac

Bili ste nesretni u ljubavi cijele godine. Uvijek ste davali više nego što ste primali u odnosima koje ste ove godine imali. Ali iduće godine, stvari će biti drugačije.

Nećete više biti otirač, a svu svoju ljubav posvetit ćete samo sebi – i bit ćete sretni.

Jarac

Nemojte očekivati da ćete ući u bilo što ozbiljno 2018. Vi ste praktički cijeli život imali ozbiljan pristup vezama. Ove godine, pokušajte se osloboditi.

Zauzmite ležerniji pristup vašem odnosu i možda ćete imati više uspjeha. Naučite biti manje uznemireni i napeti, pokušajte biti opuštenija osoba.

Vodenjak

Ove 2018. – te godine nećete se susresti s osobom s kojom ćete biti duži period. Međutim, susrest ćete se s nekim posebnim.

Pobrinite se da napravite potreban prostor u vašem srcu i u životu za tu osobu. To je netko tko će vas gurnuti i izazvati da postanete bolji čovjek u cjelini.

Ribe

2018. – ta će vam biti sretna godina. Ovo je godina u kojoj ćete upoznati i zaljubiti se u osobu koja ima potencijal da bude vaše sve. Samo se morate pobrinuti da se pridržavate romantičnih načela i da ne žurite u proces.

Samo budite strpljivi. Prava ljubav vam dolazi i morate biti spremni za to kada se pojavi, prenosi atma.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.