Romantična situacija u 2018.: Ovan i Djevica će se ‘smrtno’ zaljubiti, teškoće sustižu Bika

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ovan

Ova će godina biti posljednja godina da imate nemaran pristup svojim romantičnim vezama. 2018. – ta će biti godina u kojoj ćete doista naučiti vrijednost prave veze s nekim na emocionalnoj razini.

Ova iduća godina konačno će biti vaš trenutak u kojem ćete zasjati, piše Relationship rules. Susrest ćete se s nekim u koga ćete se ozbiljno zaljubiti.

Bik

2018. – ta godina bit će teška godina za vas. Nećete nužno poduzimati velike korake vezano za vašu romantičnu situaciju. I dalje ćete biti tvrdoglavi i žudjet ćete za svojim prostorom, slobodom i neovisnošću.

Nećete se htjeti posvetiti nikome. Ali polako ćete naučiti mijenjati stvari. Počet ćete puštati sve više ljudi u svoj život, više nego ikada prije.

Blizanci

Otkrit ćete novu stranu ljubavi u idućoj godini – ljubav prema sebi. Iduće godine, napokon ćete biti shvatiti kako nema ništa loše u tome što ste sami, čak ćete uživati u tome. U prošlosti ste mrzili kad god niste bili okruženi ljudima.

No, 2018. -te, napokon ćete naučiti kako sebe voljeti na način koji će vas učiniti neovisnom i snažnom osobom.

Rak

Još uvijek ste poznati kao jedan od emocionalnijih znakova zodijaka. Poznato je da nosite teške emocionalne ozljede sa sobom poput prokletstva – osobito emocionalne rane uzrokovane neuspjelim odnosima.

No, 2018.- te godine konačno ćete steći snagu i hrabrost da otpustite svu tu nepotrebnu emocionalnu prtljagu. Konačno ćete moći istražiti nove odnose bez emocionalnih ograničenja prošlih odnosa.

Lav

Iznenađujuće, 2018. – ta će biti godina kada ćete početi otkrivati da u životu ima više od stalnog hranjenja svog ega. Razlog zbog kojeg su mnogi vaši prošli odnosi propali u prošlosti bila je vaša sebičnosti.

Ali sljedeće godine, konačno ćete moći postaviti temelje za neke potencijalne dugoročne odnose u budućnosti.

Djevica

Nikada se niste osjećali dostojnima ljubavi i zato je nikad niste pronašli. Vi držite nemoguće standarde za sebe i za ljude oko sebe.

No, 2018. – te ćete se zaljubiti u nekoga tko će se zaljubiti i u vas. Ovo je godina u kojoj ćete početi ostvarivati pravi kompromis.

Vaga

Postojeći odnosi  – bilo romantični ili platonski – procvjetati će se u nešto vrlo posebno i značajno u 2018..

Odnos koji imate s tom osobom bit će razlog zbog kojeg ćete učiniti neke vrlo značajne korake u području osobnog razvoja.

Škorpion

2018. – ta će biti godina kada ćete konačno započeti otvarati svoje srce ljubavnim mogućnostima.

Kao Škorpion, konačno ćete postaviti temelje unutar vašeg srca da biste se na kraju zaljubili i posvetili drugoj osobi.

Strijelac

Bili ste nesretni u ljubavi cijele godine. Uvijek ste davali više nego što ste primali u odnosima koje ste ove godine imali. Ali iduće godine, stvari će biti drugačije.

Nećete više biti otirač, a svu svoju ljubav posvetit ćete samo sebi – i bit ćete sretni.

Jarac

Nemojte očekivati da ćete ući u bilo što ozbiljno 2018. Vi ste praktički cijeli život imali ozbiljan pristup vezama. Ove godine, pokušajte se osloboditi.

Zauzmite ležerniji pristup vašem odnosu i možda ćete imati više uspjeha. Naučite biti manje uznemireni i napeti, pokušajte biti opuštenija osoba.

Vodenjak

Ove 2018. – te godine nećete se susresti s osobom s kojom ćete biti duži period. Međutim, susrest ćete se s nekim posebnim.

Pobrinite se da napravite potreban prostor u vašem srcu i u životu za tu osobu. To je netko tko će vas gurnuti i izazvati da postanete bolji čovjek u cjelini.

Ribe

2018. – ta će vam biti sretna godina. Ovo je godina u kojoj ćete upoznati i zaljubiti se u osobu koja ima potencijal da bude vaše sve. Samo se morate pobrinuti da se pridržavate romantičnih načela i da ne žurite u proces.

Samo budite strpljivi. Prava ljubav vam dolazi i morate biti spremni za to kada se pojavi, prenosi atma.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.