Samir Milla nema pravu šifru: U novom kvizu Joška Lokasa ‘osvojio’ nula kuna

Joško Lokas se početkom listopada vratio na male ekrane u ulozi voditelja kviza ‘Šifra’.

– Šifra je u cijelosti domaći projekt. Na njemu su vrijedno radili zaposlenici Hrvatske radiotelevizije, scenografi, rasvjetljivači, tehnička ekipa i urednik emisije Igor Grković. Usto su domaći dizajneri osmislili vizualni identitet, a domaći autori glazbe cjelokupni audiokoncept. Na kraju, i domaći autorski tim stoji iza te izvorne ideje – otkrio je nedavno za HRT voditelj Joško Lokas.

sifra

Najveći iznos koji se može osvojiti u ovom kvizu kroz tri kruga natjecanja u kojima natjecatelj odgovara na pitanja općeg znanja, je 500 tisuća kuna. Cifra  je to do koje je u večerašnjoj emisiji pokušao doći šibenski novinar Samir Milla. No, kući je otišao praznih ruku.

sifra1

Šibenčani su poznati kao veliki kvizomani pa nerijetko na malim ekranima možemo vidjeti domaće natjecatelje koji svoje znanje ‘bruse’ na popularnim pub kvizovima koji posljednjih nekoliko godina vladaju Hrvatskom.

Samir je večeras kući otišao s nula kuna jer ‘fortuna’ nije bila na njegovoj strani, ali zato se nasmiješila nekome drugome. Nekome nula, a nekome 250 tisuća.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.