Samohrana majka Martina Papak nova je kandidatkinja Extreme Make Overa!

Nakon kratke pauze, vraćamo se Extreme Make Overu Šibenskog tjednika i Šibenskog portala. U idućem izdanju Extreme Make Overa promjenit ćemo izgled 33-godišnjoj Martini Papak. Martina je samohrana majka dvojice sinova, 9-godišnjeg Mate i 14-godišnjeg Mihovila.  Vedra i simpatična Martina u prijavi za Extreme Make Over napisala je kako bi voljela promjeniti svoj ‘look’, ali sama za to nema hrabrosti.

Iako je crnokosa već duže vrijeme, Martina je spremna promijeniti boju kose. U odabiru nove boje i frizure pomoći će joj Meri Kardum iz frizerskog salona Family na Brodarici, a savjete o make up-u dat će joj vizažistica Katarina Maglov.

PROLJETNE KOMBINACIJE

Ostatak tima naših stručnjaka, stilistica Maria Kiara Matić u trgovini Leo store Martini će pomoći izabrati odjevne kombinacije u kojima će zablistati ovog proljeća, a potom će naša kandidatkinja pozirati ispred objektiva Sanje Lydie Kulušić te dobiti na poklon fotografije kao uspomenu na svoju avanturu u Extreme Make Overu. Darovat će je i Marija Periša prekrasnim, unikatnim nakitom.

Martinu ćemo snimati u prostorima Cinestara u Šibeniku.

Kako se Martina snašla u ulozi modela i u svom novom imidžu doznajte u idućem broju Šibenskog tjednika te na Šibenskom portalu. Ukoliko i vi želite postati dijelom Extreme Make Overa, šaljite nam svoje prijave (ime i prezime i noviju fotografiju) na email urednik@sibenskiportal.hr!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.