Provjerite program

Seasplash festival počeo je koncertom na tvrđavi sv. Mihovila, a na Martinskoj će nastupiti preko 50 glazbenika

Seasplash festival prvi put u povijesti otvoren je posebnim koncertom i to u srijedu na tvrđavi sv. Mihovila nastupom New York Ska – Jazz Ensembleom. Koncert otvorenja nije se moga pohvaliti brojno. publikom, ali zato je odličnom i rasplesanom atmosferom.Događaj na tvrđavi su uveličali i poznati domaći roots reggae bend iz Zagreba, Brain Holidays, kao i legendarni dvojac Bass Culture Sound System.

Inače, festival traje od 18. do 21. srpnja kada će nastupiti više od 50 glazbenih imena na rtu i području nekadašnjeg autokampa Martinska, preko puta povijesne jezgre grada.

Kako bi dolazak na Martinsku i na Seasplash festival bio što brži i lakši, uvedene su dnevne i noćne brodske linije s brodom ‘Avalon’. Dnevna kružna linija vozit će šest puta dnevno na pravcu Autobusni kolodvor Šibenik (ponton) – Mandalina – Šibenska riva (kod topova) – pristanište Martinska, i to u 8, 10, 12, 15, 17 i 19, te s pristaništa Martinska u 9, 11, 13, 16, 18 i 20 sati. Cijena povratne karte iznosit će 10 kuna, a ista će se moći kupiti na brodu. Noćna linija vozit će u srijedu  iz Šibenika do pristaništa Martinska u 02 ujutro. U četvrtak, petak, subotu i nedjelju, za vrijeme trajanja Seasplash festivala, iz Šibenika će se polaziti za Martinsku u 21, 23, i 01, a povratak je organiziran autobusom u 6 ujutro. Cijena karte u jednom smjeru je 20 kuna, a 30 kuna je povratna karta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.