Sedam zanimljivosti o ljudima rođenima u listopadu

Osobe rođene u listopadu vrlo su romantični, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi. Donosimo sedam zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u listopadu.

Sportski su nastrojeni
Kao i osobe rođene u rujnu, osobe rođene u listopadu isto su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tijekom trudnoće izloženija ljetnim sunčevim zrakama, to će više pogodnosti vitamina D utjecati na njezino još nerođeno dijete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

Njihov cvijet rođenja je neven
Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cijenjena zbog svoje ljekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posjekotina, opeklina, rana i čak za ugriz ili ubod insekta.

Romantični su

Osobe rođene u listopadu vrlo su šarmantne te čine jako dobre romantične partnere. Njima vlada Venera, stoga oni stvaraju sklad te su poznati kao “mirotvorci”.

Ili su vage ili su škorpioni
Oni koji su rođeni prije 24. listopada su po horoskopu vage. Uravnotežene i društvene osobe, dok oni rođeni krajem mjeseca su škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

Poslovno su orijentirani
Marljivi su i odlučni te su vrlo poslovno orijentirani. Kada nešto započnu to onda moraju i dovršiti.

Njihovo kamenje rođenje su opal i turmalin
Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi one koji nose opal, a nisu rođeni u listopadu, snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

Jako dugo žive
Ljudi koji su rođeni između rujna i studenog češće žive i preko 100 godina. No, upravo oni koji su rođeni u listopadu imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

Izvor: zadovoljna.hr

 

 

 


 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.