Seksi par u 22 mjeseca posjetio je 22 zemlje, a u Hrvatskoj nisu zaobišli našu županiju

Australac Jake Snowden slučajno je u Tajlandu upoznao Njemicu Marie Ferling. Njenoj prijateljici pao je mobitel u more, a Jake je s pivom u ruci stajao nedaleko.

‘Nikad se ne bismo upoznali da njenoj prijateljici nije pao mobitel u ocean. Kad su se pomirile s tim, odlučile su popiti nekoliko pića na plaži, a ja sam se našao tamo”, ispričao je on za Daily Mail.

Nakon što su zajedno proveli nekoliko dana, krenuli su svatko svojim putem, Jake u Kambodžu, a Marie u Vijetnam. Kad je shvatio da je želi ponovno vidjeti, Jake je vijetnamsku vizu sredio za 210 dolara. Dva sata kasnije bio je u autobusu.

Otada su zajedno proputovali 22 zemlje u jednako toliko mjeseci. Jedini cilj im je brojem putovanja pratiti broj mjeseci koji su prošli. Fotografije koje objavljuju pokazuju da zgodan par uživa na svojim putovanjima, od plivanja u kristalno čistim vodama do istraživanja najpopularnijih gradova na svijetu.

Posjetili su i Hrvatsku, ovo su zabilježili:

 

“Ključ toga da imate sve u životu leži u tome da izaberete takav život”, poručili su.

“Puno ljudi želi neki stil života, no nisu spremni potpuno mu se posvetiti. Boje se da neće uspjeti, no jednako je strašno propustiti nešto nevjerojatno samo zato što se niste usudili pokušati”, rekao je.

Mnogi ih nazivaju najljepšim parom na svijetu, piše Index.

‘Čini mi se da se naša veza razvija brzinom svjetlosti, ali tako je to kad skupa putujete svijetom. Nakon dva mjeseca bili smo službeno u vezi, a kad putujete skupa zajedno ste od jutra do večeri i zajedno doživljavate sve emocije”, dodao je Jake.

Nakon Tajlanda i Vijetnama zajedno su obišli Indoneziju, Ameriku, Meksiko, Središnju i Južnu Ameriku, Njemačku, Španjolsku, Nizozemsku i Australiju, u kojoj su proveli tri mjeseca

Kako kažu, takav život nije uvijek idealan.

“Nemate rutinu, ne spavate u svom krevetu, niste u svojoj kući i žrtvujete materijalne stvari za putovanja”, rekla je Marie.

Naslovna fotografija: Instagram

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.