Severina i Magazin glavna imena CMC festivala u Vodicama

Severina, Magazin, Alen Islamović, Lorenzo, Begini, Ljubavnici, Tara, Koktelsi, klapa More i Bracera Bend zabavljat će posjetitelje CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia na koncertima u sklopu dvodnevnog glazbenog programa koji će biti organiziran na dvije pozornice.

Kako je rečeno na konferenciji za medije i warm up partyju održanima u prostorima Croatia Recordsa i CMC televizije, na glavnoj festivalskoj pozornici i Makina stageu u dva dana koncerte će održati neka od najvećih glazbenih imena hrvatske i regionalne glazbene scene.

U petak, 7. lipnja u večernjim satima na popularnoj kupoli, odnosno na velikoj festivalskoj pozornici nastupit će najpopularnija i najdugovječnija grupa na zabavnoj sceni – Magazin. Bend na čelu sa splitskom pjevačicom Andreom Šušnjara česti je gost revijalnog dijela CMC festivala u sklopu kojeg su proteklih godina predstavili neke od svojih najvećih hitova. Ove godine će imati dvostruku ulogu, održat će veliki koncert kojim će službeno otvoriti festival, a u subotu će se predstaviti s novom pjesmom ‘Lozinka za sreću’.

Nakon Magazina vodičku publiku u petak zabavljat će najveća regionalna pop zvijezda današnjice – Severina. Na CMC festival stiže s novim studijskim albumom ‘Halo’ objavljenim za Dallas Records, a na pozornici će osim novih pjesama izvesti i dobro nam znane hitove s kojima već 30 godina vlada glazbenom scenom.

(Foto: Ilustracija/arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.