Ante Deković okušao se i kao glumac

Šibenčanin Ante Deković nominiran za nagradu Emmy: ‘Ovo je neopisiv osjećaj’Foto: Screenshot/Instagram

Šibenski stručnjak za vizualne efekte Ante Deković jučer je drugi put nominiran za najpoznatiju televizijsku nagradu Emmy. Deković je nagradu zaslužio kao supervizor vizualnih efekata na finalnoj epizodi druge sezone CBS-ove serije ‘Star Trek: Discovery’, a uz njega je nominirana i cijela njegova ekipa s još osam ljudi.

– Finalna epizoda bila je dosta naporna i imala je dosta izazova, svi su dali maksimalno od sebe i zadnja dva tjedna radili smo dan i noć tako da nam ova nominacija puno znači. Da mogu, osobno bih zahvalio svakom od više od 500 ljudi koji su globalno radili na seriji i omogućili ovaj uspjeh. Za mene je to neopisiv osjećaj jer je rijetkost da netko iz Hrvatske bude nominiran za Emmyja – kazao je Ante za Večernji list.

Inače, šibenski je stručnjak nominiran i prije šest godina, kada je radio na postprodukciji serije ‘Da Vincijevi demoni’.  Podsjetimo, Deković se u ‘Discoveryju’ okušao i kao glumac, budući da je u finalnoj epizodi igrao člana posade legendarnog Enterprisea. Ante je nastavio svoj rad na specijalnim efektima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.