Šibenčanin Goran Višnjić u kampanji protiv uzgoja životinja radi krzna

Šibenčanin Goran Višnjić  pokazao je svoju nježnu i aktivističku stranu i fotkao se s činčilom u naručju za plakate diljem Hrvatske.

Riječ je o kampanji ”Činčile su zakon” kojom je ponovno odlučio reći NE uzgoju životinja radi krzna, ali i iskazao nesebičnu želju za poboljšanjem Zakona o zaštiti životinja općenito.

Prvi plakati na kojima Goran pozira s malim krznašem osvanuli su početkom travnja. Goran je velikodušno popratio kampanju s drugog kontinenta navodeći da je još davno dao svoj glas prestanku uzgoja i ubijanja životinja radi krzna te ponavljajući poruku o nužnosti zabrane uzgoja životinja za krzno.

Uz pomoć vašeg Gorana, ali i Ivice Kostelića, Vanne, Luke Nižetića i Ive Šulentić, objavljen je video koji se želi skrenuti pozornost široj javnosti i na taj način spasiti brojne životinje.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=OG78ZNmXy6M[/embedyt]

Kampanji su podržali i: Bojan Jambrošić, Dalibor Petko, Dino Jelusić, Drago Plečko, Đurđica Vorkapić, Ibrica Jusić, Lea Dekleva, Nenad Borgudan (Detour), Robert Bošković te brojne druge poznate osobe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.