Šibenčanka Željka Gverić razgibala Puležane s kojima je prikupila 3 tisuće kuna za Rebeku Radić

Šesnaestogodišnja Primoštenka Rebeka Radić s roditeljima boravi u bolnici u Pittsburgu gdje u sigurnim rukama američkih liječnika čeka operaciju koštanog tumora na bazi lubanje.

Iako je humanitarna akcija Život nema cijenu, pokrenuta s ciljem pomoći obitelji da prikupi financijska sredstva kako bi Rebeka mogla otputovati u Ameriku, završena, njeni sugrađani i dalje misle na nju.

zivot nema cijenu_pula (2)

Tako je Šibenčanka Željka Gverić organizirala humanitarnu akciju sportskog karaktera koja se održala ovog ponedjeljka, 8. lipnja, u Puntaželi, u Puli.

Stanovnici ovog istarskog grada kao i gosti mogli su vježbati pilates ili medicinsku gimnastiku uz pomoć instruktora prilikom čega su se Šibenčanki pridružili kolege Tomislav Dvoraček i Manuela Brajković.

Osim vježbanja, za sudionike humanitarne akcije za pomoć mladoj Rebeki, svirala je i glazbeni sastav Bonita.

zivot nema cijenu_pula (1)

Hvalevrijednoj akciji odazvali su se i turisti, ali i Šibenčani te je tom prilikom, zahvaljujući financijskim doprinosima sudionika, prikupljeno oko tri tisuće kuna namijenjene Rebeki.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.