Šibenska dizajnerica Maria Krnić ima novu igru za Vas: ‘Muškarac u rozome je i dalje muškarac’

Šibenska dizjanerica Maria Krnić kolekcijom jesen-zima 2016/17 poziva vas da zaigrate igru kojoj nećete moći odoljeti. Unisex kolekcija pod nazivom ‘Play A Game’ inspirirana je borilačkim sportovima gdje je poseban naglasak stavljen na torbe od kojih je cijela priča i započela. Torbe – ruksaci, okosnica kolekcije,  dizajnirani su u obliku  boksačke vreće, te se za tu namjenu mogu i koristiti.  ‘Torbe protiv stresa’ nosive su ne samo na sportske kombinacije, već predstavljaju savršeni modni dodatak svim dnevnim i večernjim  kombinacijama. Modni dodatak s kojim ćete zablistati u svakoj prigodi i koji će vas na najbolji mogući način riješiti stresa.

maio6 maio8 maio9 maio10

Kolekcija je bazirana na sportskim krojevima zanimljivih izreza, naglasak je na slojevitim kombinacijama, vezicama i bomber jaknama na preklop koje podsjećaju na kimona. Kombinacija crno-bijelih tonova osvježena ružičastim deteljima šalje snažnu poruku koja je mladoj dizajnerici bila misao vodilja:’Nije sve crno bijelo, ponekad treba zagrebati ispod površine’.

Poruka je u prvom redu namijenjena muškarcima u ružičastim nijansama budući da izbor te boje i dalje predstavlja tabu u društvu.

m m1

‘Muškarac u rozome je i dalje muškarac, baš kao i u crnome’, poruka je šibenske dizajnerice koja stoji ispred modnog brenda ‘Maio’.

– U kampanju i samu prezentaciju kolekcije sam ubacila alternativnu notu da se jasno vidi taj bunt prema predrasudama, nečeg drugačijeg i posebnog i to sve kroz jednu luckastu ljubavnu priču dvoje buntovnika koji uživaju u životu i ne zamaraju se tuđim mišljenjima, poručuje dizajnerica koja je u novoj kolekciji pripremila i veliki izbor modnih dodataka.

maio maio1 maio2

Kao neizostavni modni dodatak za jesen/zimu dizajnerica nudi rukavice( bandaže) koje nadopunjuju svaku kombinaciju, ručno pletene kape, te popularne choker ogrlice prepoznatljive po ‘Maio’mačkici.

maio3 maio4 maio5

Modna kampanja nastala je u suradnji s fotografkinjom Sanjom L. Kulušić, a kreativnom timu pridružili su se i Dorotea Bura Jušić koja je zaslužna za make-up, dok je Nikolina Barišić zaslužna za frizure.

Maria Krnić je otvorila sezonu najzanimljivije modne igre na modnom igralištu!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.