Šibenska misica Antea Lea priprema se za finale izbora: ‘Red, rad i disciplina!’

Antea Lea Luketa, Miss Šibensko-kninske županije, u Vinkovcima je odradila pripreme za izbor za Miss Hrvatske koje će se održati 26. rujna.

– Svaki dan je bio poseban na svoj način,  ali našlo se vremena za druženje, smijeh i zabavu. Od snimanja, slikavanja, sporta, intervjua pa  sve do otvaranja Vinkovačkih jeseni. U slatkih šest dana sve nam je bilo isplanirano od jutra pa sve do večeri. Red, rad i disciplina! Cure su me naprosto oduševile, stekla sam prijateljstva za cijeli život, nismo mogle zamisliti da ćemo se toliko povezati, priča Antea Lea.
IMG-20170918-WA0002
Tijekom šest dana priprema, natjecateljice su dobivale određene zadatke, a organizatori su im priušili nezaboravna putovanja i druženja.
IMG-20170918-WA0005
– Svaka je cura nošnjom predstavljala svoju županiju na Vinkovačkim jesenima gdje sam imala prilike vidjeti raznolikost Lijepe naše. Jedva čekam ponovno okupljanje u Biogradu i finale, kaže šibenska misica.
Podsjetimo , Antea se nedavno okušala i kao glumica u spotu Branimira Bubice i Klape Sebenico za pjesmu ‘Znan da sad kasno je’ koju su dečki izveli na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.