Šibenska nevista Vedrana u utrci za najljepšu mamu: ‘Svaka curica sanja da postane princeza na jedan dan’

Šibenik je i ove godine domaćin finala izbora ‘Najljepša mama Hrvatske’, a boje našeg grada u subotu će braniti 24-godišnja Vedrana Bušić.

Ova rođena Vinkovčanka prije dvije i pol godine poslom je došla u Šibenik, zaljubila se i ostala.

– Od ovog izbora prvenstveno očekujem jedno novo iskustvo i nova poznanstva, ali i priliku da pokažem kakva sam majka. Ovo je nešto o čemu svaka curica sanja, biti princeza na jedan dan. Naravno, ovo je odlična prilika za druženje s drugim mamama, mogućnost da razmijenimo iskustva, ali i nešto naučimo – objašnjava nam Vedrana.

Majka dvoje djece, Leona i Leonore, po struci je veterinarski tehničar, ali trenutno radi u ugostiteljstvu. Ljubav prema životinjama prerasla je u hobi, objašnjava nam, a kako uskoro ima testiranje u policiji nada se da će tamo uspjeti ostvariti karijeru i raditi s policijskim psima.

Prijavnicu za natjecanje ispunila je sestra s kojom i inače o svemu raspravlja, pa tako i o ovom natjecanju.

– Sestra mi je u svemu velika podrška, baš kao i suprug Ivan koji mi svaki dan govori koliko se ponosi sa mnom – priča nam.

Na ovom natjecanju svaka kandidatkinja predstavlja i neki talent, a Vedrana će se predstaviti a capella pjevanjem budući da se u srednjoj školi bavila solo pjevanjem pa je to i bio logičan izbor.

Cilj ovog natjecanja je, da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima, već je ona uspješna žena i u poslovnom svijetu. Često su žene stavljale svoje snove u ladice onog trenutka kad su se odlučile posvetiti majčinstvu. Upravo iz tih razloga je nastalo ovo natjecanje kao prilika da se svim majkama da mogućnost  da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem je upravo one u središtu pozornosti jedne večeri preko ovog natjecanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.