Šibenska zvjezdica Marta Miškić ide dalje

 

Zasluženih pet glasova, odnosno stolica, večeras je pripalo i Luciji Barać koja je svojom zrelom izvedbom opravdano osvojila žiri i prolaz u sljedeću fazu natjecanja druge sezone showa.

 

Bila si sjajna! Sve je bilo super, prenijela si tu divnu pjesmu i ja sam baš uživala“, komentirala je Alka Vuica nastup mlade Zagrepčanke. „Nemoj se opterećivati na nastupu, to je živi nastup. Ako ćeš se opterećivati, past ćeš na malim stvarima. Opusti se, budi iskrena za vrijeme nastupa“, savjetovao je maestro Šljivac Luciju koju je u show prijavila najbolja prijateljica Jana.

 

„Jana hvala ti, imaš ručak od mene“, kazala je Doris, sretna što je Lucija večeras bila među natjecateljima koji su se popeli na pozornicu „Zvjezdica“. „Sve nam je jasno, jedino ne znam što si čekala do sada, ovo ti je bila zadnja šansa za „Zvjezdice“. Jana je napravila dobru stvar“, složila se Vanna, a Luka Nižetić dodao: „Bila si fantastična!“.

 

Večeras se žiriju predstavilo desetero natjecatelja, Ani Gnand, Natali Radovčić, Antonio Brzaj, Suzana Burić, Lorena Vlašić, Ivan Njegovan, Lucija Barać, Marta Miškić, Dino Miklaužić i Karla Miklaužić. Ani, Natali, Lucija, Marta i Dino su prošli u daljnju fazu natjecanja.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.