Šibenski portal vodi vas na spektakularni koncert Stefana Milenkovića i Sudar Percussiona na sv. Mihovilu!

Šibenski portal nagradit će dvoje vjernih čitatelja s dva puta po dvije ulaznice za koncert violinista Stefana Milenkovića i ansambla Sudar Percussion na tvrđavi svetog Mihovila.

Koncert će se održati večeras pod zvjezdanim nebom najljepše pozornice na Jadranu, a dvoje najbržih čitatelja koji na e-mail adresu marketing@sibenskiportal.hr pošalju svoje podatke, osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnike ćemo objaviti do 12 sati, sretno svima!

Koncert će se održati u sklopu jubilarne 10. Musica Appasionate, a šibenska će publika iimati priliku uživati u jedinstvenom spoju klasike i elektronike.

Čarobnu večer ponad Šibenika otvorit će Stefan, čuveni srbijanski violinist, međunarodno tražen solist i recitalist s istaknutom kreativnošću, profesionalnošću i karizmom. Milenković, jedan od najvećih violinista generacije nastupao je na mnogobrojnim svjetskim pozornicama, s renomiranim orkestrima i dirigentima, a sada dolazi na Tvrđavu sv. Mihovila s piano pratnjom koju izvodi Rohan de Silva.

Nakon njihovog nastupa, neopterećeni žanrovskim odrednicama, palice u ruke uzimaju članovi Sudar Percussiona i donose izvedbu elektronske glazbe skladatelja Jean Michel Jarrea u akustično-udaraljkaškim verziji. Originalan zvuk stvoren od elemenata elektronske, world-music, jazz, klasične i popularne glazbe pozitivne je kritike dobio i od samog skladatelja, J. M. Jarrea s kojim Sudar nastavlja suradnju na projektu Oxygen.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.